XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Brus

Evo za početak nekoliko fotografija ulova ostvarenih na XZoga štapove.

Brus

Zahvaljujući prike Kajmanu koji mi je skrenuo pažnju na ove štapove i RJ-u koji mi je izašao u susret i nabavio par XZoga počeo sam pre par sezona da varaličarim ovim štapovima.
Danas imam nekoliko ovih štapova koji mi pokrivaju sve situacije na vodi kada je varaličarenje smuđa i soma u pitanju.

Postavite pitanja o svemu što vas zanima vezano za ove štapove i ja ću se potruditi da vam dam odgovore.

maverick

imamo i mi pokoju sliku za xzogom  :)

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Brus

Znam, znam  :)
Da nije bilo RJ-a ni ja ne bih imao moju prvu XZogu  8)

rj

meni je najbolje legla 100 gr 270 cm strašan štap
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Salaja

..vjera u Boga,mrzlo pivo i XZoga.....:))

Tićo

Sve slabije od 100 g nije za Jig nego za voblera.

Brus

Na Velikoj Moravi džigujem glavana od 5 pa do najviše 15 grama tako da mi je za to ova XZoga Mastery 8'5'' 60gr sasvim solidna.
A tek za voblerisanje meni najdraže...... PRAVA.

maverick

60 gr kod nas za dravu jedan od univerzalnijih stapova...retfala se ne stidi s njom na dunav...mada zna lopov di je smudj da ne mora ni vece glave bacati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Brus

Evo jedne takve u akciji  :kacsint2:

Kugla

Miha jel to šporanj u Bistrincima?

miha

Brus

Jedna taze fotka  :wav:

XZoga Mastery 8'5'' 60gr  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

retfala

plava ista kao i moja :notworthy: stvarno se ne sjećam u ove dvije godine što je koristim da sam izgubio ribu na nju.