XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Ovisi kakav štap želiš, da li znaš kakav je taj Mamba - brz? Speedmaster je odličan štap, brz, jak

maverick

ako su speed masteri 2.7 onda ne prodaji...ako su 3 m..onda tako tako  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dr.Motte

Jesu, 2.70 su oba. Iskreno, ne bih ja mjenjao Mastera ali mi se nikako ne svida cijeli donji dio od plute. Da je kao na Mambi donji dio, ne bih ni razmišljao o zamjeni.

A ako dam da mi se napravi od ovoga tako nesto, kostalo bi me kao razlika do Xzoge.

I jos nesto, ja volim drzati prst na blanku a ovdje je gornji dio malo duzi i ne mogu dokuciti. To bi se mozda i moglo skratiti ako mehanizam za stezanje role nije ispod cijele duzine gornjeg dijela plute.

Greys

E jbg, onda gledaš štap koji ti zapravo više nešmeka zbog vizualnog, a ne zbog njegovih karakteristika  :icon_thumright:
Ja bi ostavio, nebi prodavao. Prijatelj ima Speeda, i meni se sviđa

Dr.Motte

Evo, o ovome govorim :) Kao na mas 63

Greys

MIKA

Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

kajman

lagana glava, minijaturni silikonci i mormiske na Dunavu

Dr.Motte

A taman sam zaboravio na ovu temu... :alas:

Kolike ste najveće glave bacali Mambom?

kajman

MIKA

ja svoju jos nisam nosio na vodu  :crybaby2:

kajman

Pa bas probaj kad budes isao na vodu koliki je mambin maximum a koliki minimum. Meni to nije palo na pamet ja sam mambu kupio za meraklijsko varkanje. Stavicu sutra slike a juce Tigar uzeo moju mambu da proba tri zabacaja tri smudja... kaze, lagan, ostar, zilav...sve u svemu lep stapic....Inace na mambu sam imao najveceg smudja 3kg nosio ga je kao od sale Hiper tjuning akcija jasno dolazi do izrazaja kod veceg opterecenja prava uzivancija..i nisu dzabe napisali
-nista ne moze da pobegne-...

kawasaki

Koliko je grama teska ta Black Mamaba?  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

MIKA

kawasaki

thanks ali nigdje nevidim tezinu stapa  :icon_thumleft:

jer npr imao sam mastery 60 gr koji je deklariran bio na 210 gr tezine ali sa utezima koji su doazili sa njim za bolji balans je tezio 230 gr a utezi su na roli od 320 gr(red arc) bili potrebni  :thumbsup:
Brzi od Bolena.