XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Citat: retfala  u Listopad 21, 2013, 20:10:12
tri dana sam lovio na dunavu sa lion force i oduševio se.

čuo sam da kruži neka priča o tom štapu u stilu " Lav je zmaj "  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Kawasaki, ni jedna XZoga nema rad kao Lion Force, prva extra brza  :icon_thumright:
Probao, osobno

retfala

glavinjarom ukačim tolstolobika oko 10kg u strašno jakoj vodi. dječija igra je bilo vađenje, nije znao šta ga je snašlo :toothy12: lav je to odradio savršeno

alexdja

Sve Xzoge koje sam gledao, Mastery, Jap, Balstino, Shiteno, Mamba itd. nisu ni blizu Lion Force-u za džig po mom ukusu...

Baš brz, oštar, dosta osetljiv deluje, ali i mnogo jači čini se nego što je deklasiran...

E sad još me samo interesuje raspon glava koje se mogu bez većih problema bacati...

Od - do? Minimum i maksimum?

Da li je neko testirao?

Hvala... :icon_salut:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Greys

Osim r-t i mene, gdje smo probali od 10grama do 50gr mislim, jer nismo imali veće tog dana, retlafa ga je testirao. E sad za gramažu gornju max, neznam. retfala šta kaže?

retfala

bacao sam od 21-70g može i više. lakše od 21g nisam pokušavao. lion je zmaj, čekam da uvozniku stigne roba pa ako i on dođe kupujem ga odmah. nedođe li onda ću moliti kolege iz SRB za uslugu :icon_biggrin:

Rap

maverick

Boli me ruka, nisam je jos ni zabacio...cim odem na vodu bice i utisci  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Novitet koji dolazi u Hr a nije u ponudi je Black mamba u dužini 9'

DarioK

A koje gramaze je ta mamba 9?

domba

DarioK

E sad se lomim između te Mambe 9 ft i Lion Force :alas:

maverick

mambu nisam isprobao a lion mozes pogledati kod mene... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Ta duzina mambe se nije ni proizvodila do sad. Doci ce nekoliko komada pa moras bit brz. Sto se tice razlike je poprilicna ovisi za cega ti treba jer nisu ni slicni  :icon_biggrin:

DarioK

A i nije da mi nesto bas treba ali znaš kako je, uvijek nešto novo treba :BangHead:
Koliko sam dosad čuo Lion je više jig štap. Moje pecanje je 95 % jig a ono preostalo vobler...guma mi draži mamac.