XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Napravljen je ponovo i ponovo je na testiranju. Očekuje se ok. :ok:

Retfalački mačak

Stepa je jučer (njegov kolega) ima jednu za Dunav, dobru Xzogu. Samo malo sam probao, jako kratko i taj dojam više nego zadovoljava . Zavisi što želimo, za koju namjenu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Jako dobra. Ako ne vjeruješ, pitaj Stepu.  :takoje:

kajman

Meni sa ovom gujom, po ovoj hladnoci i minusima uzivancija loviti :icon_thumright: Zaista ova njena hiper akcija me sve vise i vise odusevljava. "Ujeda" munjevito -neosetno i bezbolno, a riba na ovom stapu je posebna prica......nije ona dzabe hiper super premijum de lux  :toothy9:

Za stuke ne brinite, i dalje plivaju, po ovoj hladnoci cak i na suvom dugo zive i posluzile su samo za fotkanje sa ovom novom Daiwicom Legalis - sta reci, /neke masinice su mi hmm... zaribale-ne smem ni spomenuti koje Josip bi skocio do plafona :takoje:/, a ova i na minusu radi meko i lagano kao i u sred leta! Sta reci, za masinicu ove cenovne, klase? Komplimenti  :ok: Eh i stil je vazan, uklopila se sa stapom tip-top! :notworthy:

domba

Rap

Mora da će brzo u prodaju kad ne skidaš najlon  ::)

:icon_thumright:

kajman

Hvala Domba  :icon_thumright:

Ovo je danjasnji ulov od jutros, sem toga danas mi je malo rodjendan pa sam se u krugu porodice vec prilicno nagutao Amaro

pa te Rap nesto nisam bas najbistrije razumeo -  :occasion14:

Rap

Oooo, pa sretan druže  :occasion14:

pročitat ćeš sutra  ;D

kajman

rj

opaaaaa...jel devedeseti ?  :thefinger:  :occasion14:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

;D
Ko mi kaze matori kengur  :rofl2:
Hvala Josipe ziv bio  :occasion14:

rj

isssss...ti šetaš unuke a ja još pravim decu   :icon_flower:  razlika derastična  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TopMix

Kajmane, kolike su najteze glave koje podnosi black mamba?

kawasaki

Brzi od Bolena.