XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

na oznaci za brzinu kod 120 g piše fast, a kod 150 g fast+

Lomnica_city

Pomesao si, za 150gr pise Fast, a za 250gr pise Fast+, sta god to znacilo.

Brus

Ovi koje ja imam ne da su fast nego fast na kub  :headbang:

Mario mislim da su ovo pravi štapovi za teži džig somova iz čamca mada vidim da ih pojedini varaličari sa zapada (prevashodno Italije, Francuske i Austrije) uspešno koriste i za džigovanje sa obale.

Filmić govori više od bilo kakvog opisa  :headbang:

kajman

Daklem, ovo je posao samo za ozbiljan blank!

maverick

Ovo je ozbiljna igracka..konkretnokoji bi na snimku bio model  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Brus

Ovo na snimku je Taka Pi 7523  :headbang:
Pregledao sam još mnogo snimaka ove Take u akciji.
Prosto je neverovatno koliko je blank žilav i izdržljiv  :headbang:

maverick

Djeluje vise nego ozbiljno a i svidja mi se...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Brzi od Bolena.

zrinkoos

Citat: Brus  u Studeni 24, 2012, 23:23:52
E ovo je moja sledeća XZoga koju ću kupiti

a mi tu nesto kao umaramo dril ovo ono ma brate hoooo ruk je zakon vidi hipija kako to cupa ko ja krmacu kad vucem sajlom drill bay bay :BangHead:

jura

Samo sam ćekao da ga štapom digne i baci iza leđa, to ja zovem dril :hello2:

Greys

To ribče mora da je riknulo od šusa

kajman

Greys

Čovjek bi pomislio da vadi kita, kad ono  :confused2:
Štapić djeluje OK, treba ga probat pa sudit, ali ništa spektakularno, barem ne meni za Dunav i moj način spinanja

maverick

Zasto si to sad napisao  :toothy12: sad slusaj kad matori da odgovor  :toothy12:

kajman

Tacno tako, treba probati ali nisam postavio ovaj filmic zbog teskih uslova u dubokom Dunavu glavama od 70 grama vec zbog jedne od performansi ovih blankova koja se na filmicu jasno vidi. Naime kod velikih riba pritisak u ruci je minimalan, tj. ni kod zestokih ranova ne umara ruku,  samim tim i fleksibilnost blanka ne stvara utisak da imas ustvari veliku ribu na stapu, tek kad je vidis onda se soknes. Sad,,,, spektakularno ili ne, niti mi je vazno niti sam taj termin pomenuo, ono sto se meni osobito dopada kod ovog blanka je ta njegova polu-parabola !!!!