Stigla jesen

Autor Kugla, Kolovoz 25, 2013, 14:53:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Citat: DIDAPATAK  u Listopad 11, 2020, 10:15:59
ovo je vrijeme kad se javljaju svi stari lomovi,iščašenja i ožiljci..
.. :baba:

Potpis na ovo

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

maverick

Tutnja, mani se Didapatka...od kad sam ga upoznao stalno ga neki urac boli a zdravstveni djelatnik...ko momcic...nadzivice nas sve skupa...samo se folira  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Ti za tu tvoju pilu moraš nabaviti motoristički kombinezon i kacigu a i rukavice. Zamisli samo da te pri toj brzini pogodi muha u glavu, odma letiš iz čamca i zato i prsluk za spašavanje nije na odmet. :stripii:

tutnja

Lako za Didapatka, ali činjenice su činjenice.. sve stare "gluposti" dolaze na naplatu

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

maverick

Imam kacigu...malo "smišno" izgledam ali ni prije nisam bas bio neki maneken  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kako neki izgledaju ja bih napisao zakon po kojem bi trebali nositi kacigu i dok se briju

Mornar Popaj

Pun mi je kufer ljeta i vrućine, dajte mi hladno da krenu svinjokolje

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

SMT

Citat: maverick  u Listopad 11, 2020, 11:19:45
A nije to vise kao prije...ono 24 sata pa nema veze kako je vani...Nisam ja SMT...ja sam ipak stariji(bar malo)  :stripii: Pazim se...obučem se...budem dok uzivam...odem kuci kad mi je dosta...i da volio bih ovako i sa stotinu godina  :stripii:

:stripii: :stripii: :stripii:

Sad tek vidim ovo ... Stariji si koji dan :hi: :stripii:

Stari se, nema šta...

Nije još strasno... Ima života na vodi... A nema komaraca... Nadajmo se još nekim lepim danima... Meni je ovo pre zime omiljeni period za biti na vodi... Sad još malo kreće slanina na štapiću na vodi u pauzama ribolova...Vodostaj se ne poklapa sa vodom od prošle i pretprošle godine, za isti period ali biće to ok... Ne može stalno ni kako nama odgovara, istrpicemo...

Slike od ovog vikenda... ovaj beli dasa se bio gadno nameračio na mene, rek’o sad još ako se budemo morali “potuci”, propade sve...

maverick

Ma bit ce to sve ok...gledam neke ...nemaju u sebi zivota ni sa 30 godina a gledam i ove matorije...poput Retfale...jbg gori su duplo od ovih sto imaju 20 godina  :stripii: :stripii:

No

Jesen je oduvijek u prirodnom ciklusu označavala ubiranje ljetine, berbu plodova, sjetu, ubrzanu izmjenu sunčanih i kišnih dana
U životu čovjeka je isto, a vi mladići niste ni blizu jeseni, vi jurite, pravite  nove čamce,  ubrzavate kilometre, preskačete valove, zorite  :ok:

:occasion14:

pajdo77

Dva dana i noći kiša ne staje. Hebo jesen. Treba ju ukinut nekim statutom. Vlažna,tmurna,fuj.

pajdo77

Krasnog li dana,tjedna i mjeseca. Ne znam jel gore vrijeme ili vodostaj. Kakva je ovo jesen Bože te sačuvaj.

mossi

Pajdo, ništa ne govori.. ne staj na muku.
Em zima, em mokro, em ne pecam, em uplatio beton, postavio šalunge i armaturu..  i sad ne mogu uskladiti beton (mikser) po pokvašenom putu, majstora i usrano vreme... betoniraću u januaru.. 

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

No

Citat: pajdo77  u Listopad 15, 2020, 10:52:48
Krasnog li dana,tjedna i mjeseca. Ne znam jel gore vrijeme ili vodostaj. Kakva je ovo jesen Bože te sačuvaj.

Jesen za pecanje na rate, jesen za pecanje sa  uspostavom poziva, jesen na kakvu još nismo navikli.  :uf: jbg. Predosjećamo jeseni kojima se ne radujemo, nego pomalo osjećamo radost, što ih nećemo dugo gledati. Bar mi stariji.   :uf:

maverick

Nije ovo neobična jesen vec zadnjih par je bilo čudno...Sve je to u redu...Za koji urac sam kupio ona kišna odijela ako nece padati kiša  :stripii: i no...ne kenjaj...jos je puno sezona pred tobom... :occasion14: