Stigla jesen

Autor Kugla, Kolovoz 25, 2013, 14:53:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo nam i kiše i hladnijeg vremena. Dugoročne prognoze kažu da će kiše biti u nekim normalnim količinama, a da će ipak još jesen biti lijepa i topla. Sve u svemu biće vjerojatno porasta vode, koja će se malo ohladiti i vjerujem biti će dobro za ribolov. Što vi mislite?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Ma bice jos i za kupanje a ne samo za ribolov...ja sam se i danas kupao...voda je topla.. :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nadam se da će biti kako kažu lijepo vrijeme, kišu ne volim, sam da stane pa da idem izbacati vodu iz ljubimca!  :icon_thumright:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Greys

Mrzim jesen, kratko i jasno. Što se ribolova tiče, to je već drugi par cipela.  :love7:

Kugla

Nakon onih kiša evo i prvog mraza jutros, hladno a lijepo vedro, sunce izašlo al kako su govorili naši stari zubato grije, sad je vrijeme za smukija, a bogme i za vatricu uz obalu pa slaninica i zabaciti na štuku. Proći malo šumom trebalo bi biti i gljiva. Jesen je ok ali samo da nema tih kišurina to me ubija.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Koliko god volim da pecam toliko ne volim hladna zimska jutra....sad vec postaje brrrr ujutro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ostavio auto pred kućom, a ne u garaži, morao ujutro strugat sa stakla, nevolem to.

maverick

A jedino je lijep osjecaj smudj na zaedjenom stapu  :toothy12:

Kugla

Ne volim zimu, ne volim kišu, ali kad je vatrica i ekipa štapovi u vodi ide nekako, a kad varaličarim pa smuđ na štapu sve zaboravljam.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

tutnja

Počinje pomalo.. Ne volim kišu, ne volim zimu.. a blizu je

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

pajdo77

Ne volim jesen al ajd nekako dok slike zime ne mogu ni na kalendaru smisliti.

maverick

Ovo je vrijeme smuđa....i do kraja lovostaja..sta da kazem.uzivam..Hladne i vlazne noci...Vremenski uvjeti nisu presudni

Harley

Jesen još nekakako, ali kad viidim snijeg na televizoru gasim odmah, nikad u zivotu nisam stao na skije a bio sam na skijalistima  diljem Eu, iz hotela nisam izlazio dalje od parkinga😁
Living your dreams, do not dream the life

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Listopad 07, 2020, 18:51:10
Ovo je vrijeme smuđa....i do kraja lovostaja..sta da kazem.uzivam..Hladne i vlazne noci...Vremenski uvjeti nisu presudni

..svaka mast  :icon_thumright:
..dok ne pokupiš moju kostobolju  :crybaby2:
..ovo je vrijeme kad se javljaju svi stari lomovi,iščašenja i ožiljci..ja uživam u onim sunčanim golomrazicama kad mogu u šumu,na vodu bez blata i magle  :hello2:
..ali život je takav..malo magle,malo sunca ..lijepo je što uvijek poslije magle i kiše grane sunce  :takoje:
.. :baba:

maverick

A nije to vise kao prije...ono 24 sata pa nema veze kako je vani...Nisam ja SMT...ja sam ipak stariji(bar malo)  :stripii: Pazim se...obučem se...budem dok uzivam...odem kuci kad mi je dosta...i da volio bih ovako i sa stotinu godina  :stripii: