Udarci i kontre for Dummies

Autor Miro, Rujan 12, 2013, 10:07:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

joker

ma na vobler nefulam 100% realizešjn  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

baka

Citat: No  u Studeni 15, 2016, 21:18:12
Citat: maverick  u Rujan 12, 2013, 12:07:03
Osnovno je da na svaku promjenu udaris kontru pogotovo kad je jig u pitanju....za vobler nisam nikad imao nedoumica..i kacenje je skoro stopostotno....

:uf:  Ja na vobler imam realizaciju kao mrtav konj. Od deset izvadim  možda dva-tri.  :stripii: :stripii: nikad nisam shvatio zašto i kako je to moguće.  :dontknow:

Slab ti je štap, za voblera uzmi najtvrđi štap koji imaš (iako će ti neki možda reći drugačije) i vidjet ćeš da nema otpadanja.

Meni je i CD mekan štap za vobleraj, pa ti sad vidi.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

Budem.
Imam xzogu 100 gr skraćenu nenamjerno za 25 cm tako da je to sad xxxl gramac.
Nikad mi ne bi palo na pamet bacit vobler tim štapom, al dobro valja probat.
Baka  :icon_thumright:

kawasaki

Istina Baka.  :ok:
Ja isto koristim tvrd stap za vobler.
Sto brzi i kruci to bolji i onda kontra ima smisla.
Kad pricamo o smukiju, somu, stuki na rijekama...
Meksi "vobleraski" stapovi imaju smisla kod "mekoustih" riba  :hi:
Brzi od Bolena.

ibro dirka

Meni je cd 50 gramac za voblera idealan. Nema mašenja osim kad uhvati za leđa pa ne dira udice a jigg je već druga priča, malo sam uspavan ove zime na kontrama kad jigam...jbg nadoći ću. Bitno da ga nađem i prevarim jedan će se okačit već. Hhhhhhh.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Još jedan zanimljiv video...ajd sto je takav izbor varalice....pa ih ne zanima....obratite paznju na brzinu vođenja varalice i brzinu prilazka smuđa sto je u stvarnosti dosta čest slučaj....Koliko brzo jigate i koliko i on mora biti spretan da sve to ulovi...Uvijek volim da sve bude sto sporije ako je ikako moguce...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

meni se čini da je ovo presporo vođenje jer repovi na gumi uopće ne rade da se brže vuče to bi smuđ opalio

alex7777

Citat: maverick  u Studeni 23, 2016, 20:09:12
Još jedan zanimljiv video...ajd sto je takav izbor varalice....pa ih ne zanima....obratite paznju na brzinu vođenja varalice i brzinu prilazka smuđa sto je u stvarnosti dosta čest slučaj....Koliko brzo jigate i koliko i on mora biti spretan da sve to ulovi...Uvijek volim da sve bude sto sporije ako je ikako moguce...

ma daaaaaaaaaaaj pored hrpe bandara i jos skoro toliko smudja da niko nije klepio toliko o toj gumi a i o nacinu vodjenja  pa ga šišaj  :no: :uf:

pajdo77

Ti repovi od varalice bi od vibracija trebali treperiti pri nekom normalnom vođenju a još iu vodi istom brzinom. Da je tu malo stani-kreni i promjena brzine klepio bi on sigurno. To znam i ja koji ne znam. :baba: