Iskustva sa policijom

Autor Retfalački mačak, Rujan 12, 2013, 19:24:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

mene su neki dan opako olakšali, popio pivo i dupli pelinkovac...napirio kao da sam popio 22dupla....bem ti sreću, startali me čim sam pokrenuo vozilo i ode dozvola....što bi rekli klasična sačekuša

Greys

Ja nmogu vjerovat, piješ sa tim krkanom, izađeš van, i odma te hapsi. Divota

Lomnica_city

Veruj da je bolje tako, kod nas jutros, u gradu nedaleko od mog, slavila devojka sa nekoliko drugarica, negde kazu 4 a negde 5, rodjendan i naravno cugale su, krenule oko 3h kuci i u traci neko nekog zakacio, auto sleteo (neki Audi), epilog mrtva slavljenica i njena sestra od tetke, jedna od ostalih je kriticno... I kako sebi da objasnis kad si popio da si sposoban da vozis jer te "ne hvata jako", a onda moze mizerna sitnica da ti zagorca zivot, ili ga prekine!

twister011

Tip ispred njih nije hteo da ih propusti, vozio u cik cak. jednog trenutka pomislile da mogu, ubrzale, on cimnu na levo, ocesao ih. Izletele sa puta i u banderu.
U Srbiji je totalni haos, stoka vozaci, stoka policija. Cast izuzecima, i jednima i drugima, mada skoro da ih i nema.

raso

Strašno, ja bih mu kao otac odmah presudio metkom u čelo, .ebo robiju.

tole

Citat: Lomnica_city  u Rujan 14, 2013, 14:39:29
Veruj da je bolje tako, kod nas jutros, u gradu nedaleko od mog, slavila devojka sa nekoliko drugarica, negde kazu 4 a negde 5, rodjendan i naravno cugale su, krenule oko 3h kuci i u traci neko nekog zakacio, auto sleteo (neki Audi), epilog mrtva slavljenica i njena sestra od tetke, jedna od ostalih je kriticno... I kako sebi da objasnis kad si popio da si sposoban da vozis jer te "ne hvata jako", a onda moze mizerna sitnica da ti zagorca zivot, ili ga prekine!

kako bolje, pa od birtije do kuće imam 300m a nisam skoro ništa popio; nije mi samo jasno kako sam toliko uspio napirit :icon_scratch:

twister011

Oktobar fest, Minhen. Kum i drugar dosli kolima, ali posto su popili, okrenu drugaricu da ih preveze. Ona dodje, sedne u kola isparkira ih jedva i zakljuci da ne moze da ih vozi. Kum seda i vraca kola na isto mesto, sve ukupno oko 2m. Izlazi iz kola, prilazi mu policajac i zakljucuje da je pijan. Daje mu da duva. Kum misli da se zeza, posto nije ni vozi vec samo vratio kola na isto mesto.
Odveli su ga i na vadjenje krvi. Sve vreme je mislio da je nekakva sala u pitanju.
Epilog. Kostalo ga je nekoliko hiljada evra. Osuzeta dozvola. Isao na kurs za odvikavanje. Najteze mu je palo sto je konacnu rec davao psiholog, koji je posle razgovora davao ocenu da li se odrekao alkoholizma ili ne. Obarao ga je nekoliko puta.
Kum inace ne pije, sem ponekad u drustvu. Hirurg je i posvecen poslu.
Ubedjeno smo da je lose prosao zato sto je stranac, i sto takvi primeri treba da deluju poucno :occasion14:

tole

ma kriv sam ja sve je to meni jasno,nisam ni rekao da nisam, samo kažem kako mi ode dozvola na ko zna koliko zbog piva i duplog pelina...jbg bad luck

petak 13.    00.10h   tako mi je počeo taj dan

Kugla

Tole napirio si puno jer si neposredno što si popio pirio, da si nakon pola sata-sat pirio ne bi bilo, a i ne podnosi svako isto alkohol, nije isto to što si popio kad popije čovjek od cca 70 kg ili neko preko 100 kg, vjeruj provjereno.
Al u svakom slučaju alkohol i vožnja ne ide i točka.

Lomnica_city

Citat: tole  u Rujan 14, 2013, 22:28:33
Citat: Lomnica_city  u Rujan 14, 2013, 14:39:29

kako bolje, pa od birtije do kuće imam 300m a nisam skoro ništa popio; nije mi samo jasno kako sam toliko uspio napirit :icon_scratch:

To nisi rekao odmah, a po nasem zakonu ovde, moraju da ti dozvole 15 minuta pauze od zadnjeg popijenog pica da ti ispari alkohol u ustima, sa jezika, izmedju zuba (desni se valjda to zove)... Ovde bi mogao da se zalis ako bi ti merili nivo cim si ustao od stola i na konto toga kaznili, raspitaj se kako je kod tebe!?
A te fore kako je blizu i ne bi se nista desilo ne pale kod njih, a ni u realnom zivotu, ja sam 2000. zbog 3 minuta voznje do jezera ostavio kuci kacigu, a onda na pola puta pao motorom, razbio se ko zvecka (napukla lobanja i 3. prsljen, neke poderorine po licu...), ko bi me opravdao samom sebi, niko, sam se zeznuo tako...

dravski pecaros

jako puno kod alkotestiranja znaci jel covjek jeo ili nije...ja i kolega isli biciklima kuci iz izlaska isto popili u pice ja pojeo burek on nije htio ja napirio 0.67 on 1.12 a iste građe i ostalo...ali bili smo korektni prema policajcima pa nam nisu pisali kaznu.... :toothy10:

Retfalački mačak

Citat: dravski pecaros  u Rujan 15, 2013, 13:44:49
jako puno kod alkotestiranja znaci jel covjek jeo ili nije...ja i kolega isli biciklima kuci iz izlaska isto popili u pice ja pojeo burek on nije htio ja napirio 0.67 on 1.12 a iste građe i ostalo...ali bili smo korektni prema policajcima pa nam nisu pisali kaznu.... :toothy10:
Ovo je interesantno. Bicikl, policija, burek. A, gdje ju tu alkohol? :icon_scratch: Koji i koliko?  :toothy9: :toothy9:

Kugla

Ovo sa ovih 15 min od zadnje konzumacije ili cigarete koliko se sječam je i kod nas pravilo!

tole

uopće nije bitno, popio sam, sjeo u auto i to je to....hoću samo reći da nešto što hrpa ljudi radi skoro svakodnevno, misliš dobro pivo-dva šta može bit...eto vraga kad se najmanje nadaš

užas1

Za ovih 25 godina i pređenih bliže900000 km još nisam platio kaznu ,ali sam se jednom izvukao kad su me snimili radarom kod nuklearne  elektrane u Pakšu  u Mađarskoj. Što se tiče radara u Srbiji niste dužni da platite kaznu ako nema table o upozorenju da se vrši  radarska kontrola,mog kuma i još par njih zaustave zbog prekoračenja brzine i u to dolazi BMW bg tabli( interna kontrola) ,postroji onu dvojicu ,nariba ih pred prekršiocima i naredi da vrati dokumenta i pusti vozače sve zbog nepostojanja  table radarska kontrola. To mi je posle potvrdio i sekretatar prekršajnog suda u Somboru da je tako po zakonu.