9. Monarch-Dok kup u Dalju

Autor peugeot, Rujan 16, 2013, 09:03:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Samo da znate svima sam vam mjere uzeo  :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Dužinu i svi idete u one skupe  :ok:
Šalu na stranu bilo je zanimljivo navijati za vas, berm ono malo vremena što se pecali, sve u svemu najviše takmičara do  sad ali slabo se lovilo ovaj nagli porast je sjebao stazu

walpy

Citat: raso  u Listopad 26, 2014, 17:37:00
Ko vas hebe :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
pričali ste da idete pa se maleristi navukli :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Ajd kum možda i nije, ali pogrebnik, ju gdje ćeš većeg malera :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
čovjek radi po cijeli dan, samo mušterije obilazi :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
:hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

rj

pričali ste da idete pa se maleristi navukli :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Ajd kum možda i nije, ali pogrebnik, ju gdje ćeš većeg malera :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
čovjek radi po cijeli dan, samo mušterije obilazi :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
ono realno ti si najbliža Topalovičeva šljaka  :rofl2:  :thefinger:

Luckycarp

Natjecanje na nivou.

Odlicno druzenje i odlicna raja.
Vidimo se na 11. Monarch Dok cupu u Dalju...  :hello2:

Get allways a Lucky-carp

raso

Citat: rj  u Listopad 26, 2014, 20:40:05
ono realno ti si najbliža Topalovičeva šljaka  :rofl2:  :thefinger:
Neće da bude, mora da napravi krematorij i za probu da sprži svinjče :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Vidim na slikama da imaš puno simptoma raznih boleština :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Pravim ti na osnovu fotki analizu boleštine :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

tebi netreba krematorij ...dovoljna je i komušina  :rofl2:  :stripii: ja ću podpalit  :thefinger:

Hunter

a jab mogo doljevat ulje da odrzavam buktinju!nece ostat ni gumbici,samo naocale! :vrag:

raso

Hebem vas obojicu, bio sam neki dan na sistematskom, sve mi je savršeno. Koresterol i trigliceridi kao Dunav, cukar kao Drava, za oči trebam ćale za jednu dioptriju više, ali me to ne hebe jer udicu i zatvorenih očiju zavežem :stripii: :stripii:

maverick

Kaze kum neki dan...žao mi rase ima secer rak i te fore...rekoh mu ne brini se matori je zdraviji od nas obojice...sve mi nije vjerovao...nadam se da ce procitati poruku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Hunter