9. Monarch-Dok kup u Dalju

Autor peugeot, Rujan 16, 2013, 09:03:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

:red_indian: ti da si pijan ko majka uhvatio bi bar dva ako su u blizini :stripii:

maverick

Ma vatali su oko mene...sad kad malo bolje razmislim da su ovi sto su došli u goste sve slabo navijali za nas  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

eeee znaci kriv kugla i njegov kum :rofl2:

maverick

I Jura...i Buhin...sam su se krebeljili na obali...i onda je doša Stepa pa smo mogli svi skupa da se besimo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

rj

ni jedan melerist na sije zaobišao  :no: Jura , Buhin , stepa, Slaven i Tonij-c....zemljo otvorise ..prvi ulovi su bili 100m od "bala vampira"  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Juzba

Kako vidim, moji županjci su odlično prošli  :occasion14:

3. Damir Maslaj
4. Ivan Dominković
13. Antun Malbašić
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dus

ei ima koja slika od jućer! dajte slike! :toothy9:

maverick

dus

nije normalan kad pije gazirane sokove !  još tople  :stripii:

maverick

Ovo mu je bio prvi sok od jutarnjih sati...čistio se za polazak kuci...vidis kako je kreativan s prstićima  :stripii:

raso

Ko vas hebe :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
pričali ste da idete pa se maleristi navukli :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Ajd kum možda i nije, ali pogrebnik, ju gdje ćeš većeg malera :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
čovjek radi po cijeli dan, samo mušterije obilazi :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

tole

bezecira :stripii: :stripii: :stripii:
danas čovjek mora dugoročno razmišljat ako želi vodit uspješan posao....

....kum i ja smo smo izgleda navukli maler samo što prošli kraj nekih :flasica:

DIDAPATAK

..vidim da smo samo  :character0032: i ja falili...
..bilo bi i krpanja guma do kuće  :stripii: :stripii: :stripii:
..kad smo kod tog..jesu li svi sretni stigli kući  :mt1032:..Petrinjac  :sha:
.. :baba:

rj

Citat: rj  u Listopad 26, 2014, 13:57:45
ni jedan melerist na sije zaobišao  :no: Jura , Buhin , stepa, Slaven i Tonij-c....zemljo otvorise ..prvi ulovi su bili 100m od "bala vampira"  :takoje:

Topaloviće sam nepravedno izostavio  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom