Noćni blink smuđa

Autor genjura, Studeni 21, 2012, 17:44:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

U pravu si juzba..prošo si na očnom hehe

Miro

A jbg mulac...nije moj tip ribe nikad vidio.
Jos stavio u kadu kaze zena kak si šarana ufatio...hahahah...a stvarno vrlo sličan ko šaran.
Eto naučio ja nešto :)

Juzba

meni je jaz odličan za papat, ima žuto meso, kao piletina :icon_thumright:

a ovaj tvoj ima više od kile, dobar komadić
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ossa

A boga mi bolji je borac nego bajin.
Naidju krize, drukcije grize...

kajman

slicni su

kawasaki

Kajmane jes ti to promjenio firmu?  :hi:
Brzi od Bolena.

kajman

Nostalgija iz mladosti, cim sam ga video - odmah sam ga spazio, a kad sam ga uzeo u ruke momentalno sam ga kupio  :icon_biggrin:

pajdo77

Blinkeraši sa kojim voblerima večeras na Dravu po ovom vodostaju? Jel plivajući ili roneći ili kojeg imam pa udri.

maverick

Plivajuci...rapalica kakva 7.8.9 duzine...ona sto ima oznaku ssr....probaj nesto tamno ali nesto drecavo...poput zutih i zelenih pa nas obraduj s slikama  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Imam nekakve dekore živčanih boja, ako ih i ne upecam bar ću ih naživcirati.

pajdo77

Dogmizo ja malo prije i ne pomažu nikakvi dekori. Nebi čovjek ništa rekao da ih nemam ali imam ih bar četiri :stripii: i ni na jedan neće. Voda fina,mirna jedino što je pun mjesec pa je uz vodostaj možda i to razlog. Ne radi ni bjela riba u obali ali nije važno. Bit će drugi put. :takoje:

maverick

Mi smo malo prije isprobavali neki čamac i riba je fino radila...u limanima...na sonaru nesto ima ali u dubljim slojevima...ali nismo probali ni zabaciti  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

pa kud u pol noći jurcati čamcem? još klepiti u neku panjinu pa odvaliti sranicu i motor. Meni je super vožnja do ne dođem do grada. Onda me ubijaju one lampe uz obalu kada se ta svjetlost lomi na vodi. dok sam u divljini dobro je.

maverick

Kod nas je divljina...mjesecina...a nismo ni jurili nesto...provozali se dva kilometra

tole

ja isto bio malo na mjesečini :icon_biggrin:....ima baš jedan doooobar dekor za ovakve noći  :ok:    .....šteta što sutra radim cijeli dan  :uf: