Plastisol

Autor Vrana, Rujan 17, 2013, 16:46:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Znas sta rade ovamo u takvim slucajevima, da ne salju za Srbiju, ali salju recimo za BiH ili za Hrvatsku, ili salju ali kao bleigussformen na primer Austrija 5€, a Srbija 30€ postarina...
Uzmu napisu svoju adresu, u state/province napisu Serbia a u country napisu zemlju koje ima na listi, odnosno koja je znatno jeftinija, na primer Croatia u najvise slucajeva, skoro isti jezik pa su i podaci na paketu razumljivi...

Nase poste valjda imaju neki sporazum da zalutale pakete proslede jedna drugoj bez dodatne nadoknade, tako onda ti paketi zavrse kod vas, oni skapiraju u cemu je fora kad pise recimo 34000 Kragujevac, pokrajina Srbija, a zemlja HR, i salju to ovamo gratis, probaj i ti sa Slovenijom i prosledice ti 99%!!

Ovo je inace stara fora na koju su hiljade njih imali PP nalog pre nego sto je Srbija i pocela pregovore sa njima, jer ranije kartice nisu u svojim brojevima imale neku brojnu oznaku zemlje, pa je recimo Visa iz Reiffeisen-a Srbija mogla da se preko Hrvatske registruje na PP, a adresa goreopisana, i paketi stizali...

rj

mislio sam na boje ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vatrogasac

Pricekat cu prvo mail pa cu vidjet,lik ima i do-it-ove kalupe od 25$ na dalje.
http://www.zeiners.com/index1.html

vatrogasac

Frend mi ima tiskaru i moze mi nabavit sve sta treba, bas sam se ponado da ce plastisol valjat za tiskare..

rj

probaj nabavit pola litre pa da vidimo   o čemu se radi ...možda i valja
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vatrogasac

Citat: rj  u Veljača 02, 2014, 15:28:02
probaj nabavit pola litre pa da vidimo   o čemu se radi ...možda i valja

Probat cu.

Zoran Š.

kolega ima tiskaru i koliko vidim princp je sličan. da bi otštampo na majcu zagrijava plastisol boju nakon hlađenja ostavlja plastificirani film. e sad samo treba vidjet isplativost on ima po nekim plastičnim kanticama od 500ml koliko sam vidio sutra budem znao cijene.

Zoran Š.

Zoran Š.

ima fora na principu fritz praha, za izradu biorazgradih varalica

evo sličnog recepta
6g glicerina
22g želatine
114ml vruće vode
1g boje za hranu
2ml mirisa
5ml aditiva
10g Kalijev sorbat (sintetski konzervans)

vatrogasac

Citat: zosi  u Veljača 02, 2014, 21:01:57
kolega ima tiskaru i koliko vidim princp je sličan. da bi otštampo na majcu zagrijava plastisol boju nakon hlađenja ostavlja plastificirani film. e sad samo treba vidjet isplativost on ima po nekim plastičnim kanticama od 500ml koliko sam vidio sutra budem znao cijene.
Jesi sazno sta cijene,ovaj moj ne radi s Plastisolom,tek sam ga danas uspio dobit.

Zoran Š.

nisam od gužve iskreno zaboravio, budem ovih dana cijena ima od 100-400 litra/kg zavisi kakva i od koga. al moram se zaletit tamo i pitat njegovog radnika jel bi se dalo, rekao sm da budem ponio kalup pa da vidimo. al izgleda mi nekak skuplje od original što se koristi za varalice  tj. što koriste

vatrogasac

A ako je skuplje onda ce mo s bleigussa narucit i mirni smo ;-)

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Mene zanima gde moze da se kupi materija od koga se prave kalupi kao ovaj sa klipa. Pokusao svuda ali nema. Vidim da svi koriste isti materija za pravljenje kalupa, skoro sve klipove koje sam odgledao isti materija, prah koji se mesa sa vodom.

maverick

Imas kod svojih lokalnih proizvođača---pitaj Lakija sto radi el-pi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"