torbe

Autor genjura, Studeni 21, 2012, 20:17:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

genjura

meni se ova dopala .za sada imam cormoran-ovu ali jadnica je već na izdisaju       
                                                               pa joj je potrebna zamena   

Darko

dobra torba , gdje si je vidio i pošto
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

genjura

imam jednom na faceu iz subotice ,toga kod njega ima furtom a cenu mogu pogledati mislim da je oko 30€ ali nisam 100% SIGURAN

Rajo

Zgodna torba a i cijenom , normalno ako su i pvc kutije u cijeni .

marinela

Nešto slično je bilo u Vumiru za 280 kn,kutije idu sa torbom.
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

genjura

maverick

jedno vrijeme sam imao maniju kupovanja tih torbi...imam pet komada a ni jednu ne koristim...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mirko t.

imam takvu torbu  sasvim je ok. , jedina mana ima samo jedan dzep .

Hunter

imam veliku yo zuri sa 7 velikih kutija,dva chest packa sa ruksacima,dva il 3 ruksaka,mitchel&pezon prderusu,kinesku pederusu...i ne nosim ni jednu!sta stane u prusluk stane (a stane i 5x previse neg trebam!)

ljuska

Obavezno pogledajte ovu torbu u lidlu od sutra je na prodaji bar u bjelovaru ja je imam od kad je lidl u hr torba sa osam kutija i to dobrih i trostruko skuplje i brendirane torbe nisu joj ni do koljena

rj

pujjjjjj...znao sam da će me onaj trgovac SMT zaebat .  :uf:  :BangHead:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

joker

Evo kupljena i mogu reci odlicna na prvi pogled 6 vecih kutija i dvije male sastrane
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

kawasaki

Je dobre su. Ima ju vec par godina  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Citat: rj  u Ožujak 11, 2019, 06:11:30
pujjjjjj...znao sam da će me onaj trgovac SMT zaebat .  :uf:  :BangHead:  :stripii:

Mislim da imam ovakvu iz Lidla ali bez kutija i bez onog remena sto ide preko ramena pa ti mogu prodati za 2 kune  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Ožujak 11, 2019, 19:48:59
Citat: rj  u Ožujak 11, 2019, 06:11:30

Mislim da imam ovakvu iz Lidla ali bez kutija i bez onog remena sto ide preko ramena pa ti mogu prodati za 2 kune  :icon_scratch:

namogi zaebat čovjeka bezeciro sam  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom