Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

bude svake godine to u lidlu..svasta bude....

joker

svaka 2-3 mjeseca ti lidl vrti te akcije tak da pricekaj.ja sam ju u par navrata gledao u lidlu ali reko sta ce mi samo moram jos i to tegliti jer blinkam sa obale tak da sam odustao.jedino sto je sve na jednom mjestu
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ibro dirka

probaj nazvati lidl možda imaju koji na skladištu negdje...

dr.Ivo

Hvala momci na pomoći  :hello:.

Retfalački mačak

Ima li tko iskustva, osim Gorana iz MG, o štapu CTS  Bay Caster, 9'0''  75-150g .  :sha:
Štap bi trebao biti za ganjat soma po Dunavu, sa većim glavama, na većim dubinama.  :takoje:
Na tim prostorima osim mene, rastavio je i Retfalu i RJ i Mavericka i mnoge druge. Istina neki su i platili glavom.  :hi:
Nismo bili spremni za njega.  :no:

Retfalački mačak

Gorane, slobodno napiši iskustva koja su povratno vraćena, dapače to je jako poželjno.

rj

Citat: Retfalački mačak  u Veljača 19, 2014, 11:43:15
Ima li tko iskustva, osim Gorana iz MG, o štapu CTS  Bay Caster, 9'0''  75-150g .  :sha:
Štap bi trebao biti za ganjat soma po Dunavu, sa većim glavama, na većim dubinama.  :takoje:
Na tim prostorima osim mene, rastavio je i Retfalu i RJ i Mavericka i mnoge druge. Istina neki su i platili glavom.  :hi:

netočan navod ...mene nije rastavio ... :pirate:

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Retfalački mačak

Ministre, mora biti da sam nešto pobrkao  :toothy12:

rj

ona dvojica su "lakorastavljivi" :rofl2:... ne trpaj me sa njima u koš  :whip2:

Retfalački mačak

Citat: rj  u Veljača 19, 2014, 12:19:16
ona dvojica su "lakorastavljivi" :rofl2:... ne trpaj me sa njima u koš  :whip2:
Vi ste, mora se priznati, jedini ministar kojem je svaka na mjestu.  :takoje: :hi:  :ok:  :clap2:

ibro dirka

ima li netko priručnik za polaganje za čamac b kategorije?

i treba li netko građevinskog materijala mogu sredit 20 posto popust a moram prodat...

Kugla

Imam ja skriptu moram samo potražiti gdje je, a ako ne nađem imaš na internetu sad neznam napamet koja je adresa ali u upiši u googl i izbaciti će, netko je i ovdje okačio ako se ne varam adresu

Ive

Citat: Retfalački mačak  u Veljača 19, 2014, 11:43:15

Koliki je taj som onda? Ako znamo kolike je Bojan vadio sa svojim 25-125g..kako on kaže štapom za srednje teški jig.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

rj

:smjeh: je kolekcionar ...pusti ga  :rofl2: