Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

oto i 4 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

nekuzim ako planirate dati 300 kuna za rolu to imate i kod nas dosta solidnih za te novce a nove su

šajzika

vidi dida ,
moj savjet je sem da vidis ko ti to moze rjesit preko paypala , da si pogledas nove rolice   :icon_thumright: mislim da mozes naci nove za cjenu ovih polovnih , opet mozda nisam u pravu ali svakako pogledat ebay  ponudu , od viska ponude glava ne boli  :icon_thumright:

Citat: dravski pecaros  u Veljača 24, 2014, 21:03:39
nekuzim ako planirate dati 300 kuna za rolu to imate i kod nas dosta solidnih za te novce a nove su
cesto ima u srbiji u formaxu saranskih rolica 3 komada u akciji
2 platis 1 gratis
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..O.K..mučim i učim..Vi predložite i kažite gdje i šta..poštujem iskustvo mudrijih(zato sam i pitao)..
..samo što brže dok nisam razhebo ovo malo crkavice..
.. :hi:

dravski pecaros

jel mora bas biti sa frespulom rola?

DIDAPATAK

..ma šta će seljaku to, treba mi za ova dva B 90..a mislim još jedan 3 fibre od 50..
..Drava,kanali i bare..kad idem autom..za sve ostalo su bambusi,he,he..
. :hi:

dravski pecaros

otiđite viditi u udicu ili vumir za 300 kuna po roli bez frespula nacete isigurno ..ja komsiji gledo u udici lik mi ponudio neke shimano 309 kuna komad stvarno super role za gotovinu bi i dole islo...iako i za to sto vi trebate moze se naci i jeftinije po 200 kuna komad

vatrogasac

Neki dan sam vrtio linea effe ili kako se vec pise, iznenadio sam se kako neke od njih lijepo rade a kostaju cca 150 kn.

dravski pecaros

to i ja kazem ima i kod nas dosta dobrih rola za ne velike pare

Klifton

Citat: šajzika  u Veljača 24, 2014, 20:50:12
moj dida,
poucen iskustvom da su pola njih na njuskalu preprodavaci , otisao sam na ebay i nasao sam tvoje role
3 komada,  sa postarinom je 70 funti
cifra  je 9.3kn x 70f  = 651kn ,

http://www.ebay.co.uk/itm/DAIWA-REGAL-X-4050BRT-BAITRUNNER-FISHING-REELS-x-3-/301105043462?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Reels_JN&hash=item461b425806
to je prvi oglas na koji sam naletio , mozda ima i jeftinije pojedinacno na bidanje

a ova druga je 25 funti http://www.ebay.co.uk/itm/DAIWA-regal-x-long-cast-3550-2b-with-spare-spool-/221381011164?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Reels_JN&hash=item338b5626dc

opet kazem to su cjene da se odmah kupi, ima jedna takva na bidu za 15 funti pa se vrjedi natjecat za nju

pregledat prvo ebay, mozda za te cifre nove  ili bolje kupit  :icon_thumright:
U zadnjih godinu dana sam znao često naletiti na ovakve stvari,prodaju kod nas maltene u pola love rabljene stvari da bih slučajno naišao na ebayu ili na nekim njemačkim stranicama da se nove prodaju za pola love jer je neka akcija,izašla nova serija itd itd razlog zašto su nove u pola cijene nas u pravilu ne treba zanimati.To je vjerojatno vidio i prodavač pa bi samo zamijenio svoje rabljene za nove,zbilja "zanimljiva" ideja al samo njemu.Treba jako dobro provjeriti i ne se zalijetati, a bogami i od nepoznatog  prodavača bez provjere osobe ovdje ili na drugim forumima( barem to) ne kupovati da ne bi cigla došla umjesto robe  :occasion14:
moje skromno mišljenje i savjet

DIDAPATAK

grgech

njuškalo i posebno oglasi na ribičkim forumima znaju imati prenapuhane cijene
(ovdje me baš ugodno iznenadio maverick, ali bumo vidili sutra kad dobijem robu na uvid ;))

maverick

A gle...ja imam toliko pribora da se onog ostecenog rijesim....a njuskalo...sto bi rekao moj drug retfala...to je lista želja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grgech

samo ti oštećuj, krpaj dobro kod majstora i prodaji jeftino, bit će svima dobro

baka

Citat: grgech  u Veljača 25, 2014, 13:01:28
njuškalo i posebno oglasi na ribičkim forumima znaju imati prenapuhane cijene
(ovdje me baš ugodno iznenadio maverick, ali bumo vidili sutra kad dobijem robu na uvid ;))

Oduševit ćeš se, štap je savršen! Skidam kapu majstoru koji je to tako popravio.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

grgech

vjerujem da je u redu, sad čekam da alpsa slomi (ili korigira cijenu  :icon_profileright:)

samo onda stavljam na bubanj nešto, jer sam špinerskim štapovima ugodno popunjen,

već gledam kako se ne riješiti štapa iz te gramaže nego ga držati u brodu kao rezervnog, jer lakše mi na putu zagreb brod voziti samo role