Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

pajdo77 i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Jel ima netko za posuditi prikolicu za čamac, naime susjed i ja sutra poslije podne trebamo spustiti čamac u vodu ali je njegova prikolica zauzeta.
Tu Osijek i bliža okolica.
Unaprijed hvala

stojko

Ima li netko keramičara za preporučiti, a da je dostupan (okolica OS)? Znam da su traženi skoro jednako kao i GL  :toothy12:

nekinho

A i skupi ko GL, moj otišao u Njemu, da ne konvertira kune u eure  :hi:

tutnja

Bio jedan odličan, al' ne skup ko GL
Jbg, otišao u nigdjezemsku..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

zvona

Pozdrav.Zagubio sam kablove od Selve naxus 15ks 2t poslje nekog remonta  :icon_scratch:..e sad gdje nove kupit..ili da netko pravi kablove  :bye:

Kugla

Citat: zvona  u Lipanj 29, 2022, 19:24:11
Pozdrav.Zagubio sam kablove od Selve naxus 15ks 2t poslje nekog remonta  :icon_scratch:..e sad gdje nove kupit..ili da netko pravi kablove  :bye:
Potraži na netu mislim da se firma zove Kalina iz Rijeke, ja sam kod njih kupio elisu za svoju selvu

zvona

Zvao sam..nemaju..  :hello:

šajzika

https://galijayachting.com/

Vidim da prodaju Selve pa probaj njih cimnit ili potrazit jos negdje po Srb
Audentes fortuna iuvat

zvona

maverick

Pokusaj naci kataloski broj..trebaju ti kablovi ili sve kompletno...od nekog jonike to mora pasati sto posto
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dbozuric

Nađi takav motor i napravi sam malo kabla i Stipica

Garofeeder

Odem na stranicu Kapitalca, normalno razgledavam. Kad se logiram (ne bih li potrosio nesto krznasa) blokira mi pristup stranici (access denied).

Pocistim kolacice, resetiram i router i kompjuter, ne vrijedi. Probam s drugim browserom, ne vrijedi.

Posaljem im mail sa screenshotom greske koju mi javlja, nema odgovora (zasad).

Neki savjet?

Edit: Rijeseno nekako, ne znam ni sam kako... Otvorim ponovo stranicu, ne logiram se, potrpam robu u kosaricu, odem platit (kao gost, jel) a stranica pokaze da sam zapravo logiran, ima moju adresu i sve ostalo. Platio, dobio potvrdu mailom...

Kondor-113

- Pročitao sam novi pravilnik za brodove i čamce.
- Međutim, nije mi jasno tko nadzire samogradnju čamaca.
- Po pravilniku mora biti Kapetanija, ali vidio sam i da ima dosta nebuloza.
- Netko čak mi je rekao da Osječka kapetanija više ne radi tu kontrolu i da moraju doći iz Splita ili neke druge luke.
I da trebam platiti troškove za one koji dolaze na kontrolu
- Tko mi može konkretno objasniti kakav je proces samogradnje?
- Želim napraviti čamac od sperploče, u sendvič stiropor i sve obložiti stakloplastikom.
- Bio bi to moj prvi pokušaj samogradnje.

PS - Ako vam se čini da se ne služim književnim jezikom, moram pojasniti da ovdje živim godinama i više se ne zamaram gramatikom i padežima. Meni je bitno da skuzite  "Sto pisac htio rec"   :stripii:    od prilike     :laughing7:
Por la razón o la fuerza.

maverick

Ako je čamac za osobnu upotrebu onda nasa Kapetanija...sad ovisno kako im je okrnenut koji dan pa mogu izaci jednom u kontrolu a mogu tri puta...Svaki izlazak posebno plaćaš i ide ti u taj trosak samogradnje...Recimo da je izlazak 200-300 kuna koliko se sjecam. Ako radis plovilo u gospodarske namjene onda ide druga priča(ono tipa da ces voziti turiste s njim) ...onda idu ti drugi , ne sjecam se vise točnog naziva ali i oni imaju ured u Osijeku pa je sve to sad puno lakse.
Što se tiče klasixne samogradnje odes u Kapetaniju i dobijes neki obrazac na kojem napises opis poslova kako ce teci radovi...napravis nacrt kako ce plovilo izgledati s mjerama i to je to. Što se tice mjera ionako ih u zadnjem pregledu Kapetan izmjeri i po tom ide registracija...Sve u svemu ako im je ona stvar normalno okrenuta  :stripii: nije kompliciran postupak.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kondor-113

Hvala na brzom odgovoru.

Bit će za osobnu upotrebu.

Razumijem, sve ovisi tko je od njih ustao na lijevu nogu, boli li ga glava, je li mamuran ili što je najvažnije draga nije dala.
Osim toga sve laganini.

Zar ne ?     :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Por la razón o la fuerza.