Kup Bovan 2013.

Autor Vida, Rujan 27, 2013, 00:12:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Vida

SUBOTA, 26.10.2013.

U organizaciji Varaličarske Sekcije Niš, USR "Nišava" Niš

Generalni sponzor: LAV MD Požega

Zlatni sponzori: Fariy River Niš i Bistro Niš

Sponzori: Vida glavinjare, Yogi vobleri, Spasm vobleri, Antax vobleri, Goran vobleri, MC vobleri, Brzotrz, Spin&Fly, Mujin Moćni Strimer, list "Ribolov", ribolovačka radnja "Milo Shop" Niš, ribolovačka radnja "Eagle Eye" Niš, ribolovačka radnja "Ribolovac" Aleksinac ...

Vida

Nagrade:

1. mesto - St. Croix Legend Elite 9' 1 lb  dodeljuje LAV MD  + Fairy River komplet varalica i dvogodišnja pretplata na Spin&Fly magazin.

2. mesto - St.Corix Eyecon dodeljuje LAV MD + Fairy River komplet varalica

3. mesto - SPRO BlueArc 730FD dodeljuje Bistro Nis + Fairy River komplet varalica

Vida

Bodovanje:

Klen i grgeč, 1 g: 4 boda
Smuđ, 1 g: 3 boda
Som i štuka, 1 g: 2 boda

Maksimalan ukupan broj riba je 10, među kojima sme biti najviše 3 soma, štuke ili smuđa zbirno.

Satnica:

09 - 10h - Okupljanje i prijavljivanje takmičara (na 1. plaži, iznad sela Bovan)
10 - 17h - Takmičarski deo
17 - 17:30h - Merenje ulova (na početnom mestu - 1. plaža)
18h - Proglašenje pobednika, dodela nagrada i svečana večera u restoranu "Oaza" u Aleksincu. Bogat meni, neograničeno piće, uživo muzika (Za restoran se doplaćuje pre takmičenja, prilikom prijavljivanja)

Uz plaćenu kotizaciju, svaki takmičar dobija:
- 2 LAV MD varalice
- 1 Fairy River varalicu
- 1 Vida glavinjaru
- 1 magazin Spin&Fly
+ doručak na stazi - burek i jogurt
+ piće na stazi

Kotizacija - 800 din
Doplata za večeru - 500 din

Tehnički detalji:

Takmičarska staza

Restoran "Oaza" adresa i ostali potrebni podaci

maverick

Zanimljive propozicije i odlicne nagrade  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

Uf, šteta što je toliko daleko  :-[

Greys

Nagradni fond je odličan, kao i nagrade uz stvarno smješnu kotizaciju, jer gledajući da platiš 800 dinara što je ugrubo malo preko 50kn, dobijete ''doručak'', voblere, glavinjara, časopis, i još piće dok varaličarite, druženje.  :icon_salut:

raso

Valjalo bi složiti jedan auto :be happy: :be happy: :be happy:
Navigator kaže 440 km

Vida

Spisak sponzora se siri  ;D : Vb vobleri, Ribolovacka radnja Sport fishing-Nis
Dobro dosli  :wave:

Miro

Citat: raso  u Rujan 27, 2013, 09:41:25
Valjalo bi složiti jedan auto :be happy: :be happy: :be happy:
Navigator kaže 440 km

Ja sam za  ::)

dravski pecaros

nebi bilo lose otici... :toothy10:

ossa

Ne bi bilo loše, ali se mora prespavati...
Naidju krize, drukcije grize...

Lomnica_city

Ispravio sam ti kod nas na forumu ali izgleda kopiras vec ranije napravljen tekst, u zlatne sponzore imas gresku Fariy River, i LE ne postoji od 1lb (koliko znam), nego 1oz.

Inace da se prespava vrlo verovatno ne bi bio problem, recimo na 10 minuta voznje od staze je Soko banja, nadaleko poznato turisticko mesto sa gomilom apartmana i hotela, cene su cak i za Srpski standard povoljne, prenocili bi sa doruckom za 10-ak €...

Voda je ovako plava jer je duboooka, mislim da je Bovan posle Gazivoda nase najdublje jezero, prekoputa onog levka (mali kruzic uz branu) a i ispred njega dubine prebacuju 30m kao nista!
Ovo naglasavam da se ne predje neko pa dodje sa 30 gramcem kojim inace peca na nekom ravnicarskom jezeru (kao i ja inace), jer ko bi da juri smudja preko dana ima da ga trazi daleko i duboko pa su glave 20+ maltene imperativ, a otpor vode na tim dubinama tolikim glavama je... Zato ispod 60 gramca (eventualno Sporex/CD 50gr) za smudja i stuku ne polaziti, za bandara vec UL ili L komplet ne predstavlja problem.

Vida

Nagrade za takmicare darovace i Mosa vobleri-Temerin  :icon_cheers:

Greys

Moša vobleri - rak rana klenova. Lijepo, sve više sponzora, volio bih da dođemo na to druženje