Pomoc

Autor Sg.Pepper, Rujan 27, 2013, 13:20:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

u Ponedjeljak dolazim u Os pa ako ima neko/nekoliko ljudi dobre volje i slobodnog vremena i da posjeduje St.Croxa Avid 2 oz i Xzogu neku, da uzivo pogledam i prodrmam te stapeke prije nego sto uletim grlom u jagode i kupim nesto pogresno kao i obicno :BangHead:
dec d vej aj lajk it....

maverick

imam legend elite od 2 oza...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

:thumbsup: jel se moze to pogledati protresti uz neku kavu i cašicu razgovora u ponedjeljak ako si slobodan?
dec d vej aj lajk it....

maverick

Narvno...podsjeti me u nedjelju i pofuram ga na posao  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

ok hvala, sada se trazi dobrovoljac sa xzogom :blob3:
dec d vej aj lajk it....

maverick

Ima i to pa ti pofuram...

Greys

A imaš i Xzogu? Moram i ja da ju vidim  :icon_biggrin:

maverick

Pa imacu sutra navecer ako ne zakenjas nesto  :toothy12:

Greys

Ja već dobio 100tku na njemu  :toothy12:

maverick

Sine čuvaj te noge i ruke...trebace ti...nemoj da ti uzor bude Zdravko Škender  :thumbsup:  :toothy12:

alexdja

Koju Xzogu imaš?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Imao sam 60 gr, 100 gr, 150 gr, sad mi u subotu stize LIon Force ako si mislio na mene

alexdja

Na tebe, da...

Jesu sve bile mastery?
       Nema više divljeg bučka. :no:

Greys

Citat: maverick  u Rujan 27, 2013, 15:44:30
Sine čuvaj te noge i ruke...trebace ti...nemoj da ti uzor bude Zdravko Škender  :thumbsup:  :toothy12:
Bolje u ponedjeljak pripremi kavu za aldomaš  :icon_biggrin:

maverick

stap mi donesi odmah u subotu ...ma koliko bilo sati  :icon_biggrin:
alexdja imao sam i mas i jas