Tri u jedan

Autor maverick, Rujan 27, 2013, 17:37:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

maknite rezervoare od goriva, Tony je opća opasnost za njih. :beee: :beee: :beee:

Kugla

Moj rezervar sam biježi kad ih vidi  :toothy9:

maverick

Da zadnji put su na tulumu samo nedostajali vatrogasci  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A baš nam bilo lijepo ajd priznaj.  :occasion14:

sandra

zar nema kupit tih gumica ! :icon_scratch:
ja nedugo to mjenjala ..
kugla! NIJE TO TEMA.. :toothy10:

peugeot

jesi gledo u gunduličevoj ona trgovina sve za plin

retfala

twister011

maverick

ma ne znam ni koji navoj imam na boci  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Pa posto je na crevo, zar nije navoj promenjiva-prilagodljiva stavka?

Ivan Borojević

Mario, sta fali onom tvom vebastu, stoji van kabine i upuhuje topao zrak u kabinu, koliko sam razumio, samo si nabavi mali solarni panel i bice  :icon_thumright:, sve druge grijalice trose kisik u kabini,a bez kisika umires, a kabina mala, nemoj se igrati.

retfala

ne vrijedi mu objašnjavat :angry4: sve sam mu to i ja rekao, ali je tvrdoglavvvvvvv.

maverick

preko krova mi idu nosaci, sidreni konopci jer se cesto sidrim, i do 40 puta dnevno i mjesta za panel nema, obicni akumulator od 70 ampera ne izdrzi uz sva ostala trosila tri dana...jos je tu i sonar, malo rasvjete, ponekad tv...i nemoze sve...inace je webasto odlican i odlicno rijesenje...dok je bio camac na prikolici mogao sam ga s vremena na vrijeme nadopuniti...ovako kad je na vodi ....ne moguca misija jer ne mislim ga nositi ...radije cu ici manje pecati po niskim temeraturama nego lomiti ledja...i nisam tvrdoglav  :icon_biggrin: vec jednostavno zelim pojednostaviti pecanje...pa makar i manje pecao nego imao camac oblozen panelima ...sto vise godina samo bih pecao a sto manje komplicirao  :thumbsup:

mossi

Stvarno je problem ako kanap ide preko panela.  :BangHead: :toothy12:

Solarni paneli su Bogom dani!
Rade, a baš ništa ne traže.
Polucrknuti akumulator, koji sam stavio za probu, nisam izvadio več 3 pune godine uključujući i 2 hebene zime.

:occasion14:

Ivan Borojević

Sto vise godina sve me manje interesira brzina camca a sve vise komocija i udobnost, vrijeme je da mijenjas camac da si kupis komotniji, udobniji neki brodic ko ja sto imam, a mozes ga drzati i u Aljmasu ili na uscu tako ti je blize tim terenima gdje pecas. Jesi razmisljo o tome, a imas mjesta gdje ces stavit panel. :icon_thumright: