Tri u jedan

Autor maverick, Rujan 27, 2013, 17:37:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Trazim grijalicu, kuhalo i lampu na kartusu ili malu plinsku bocu...znaci sve u jednom ili s nastavcima da se moze mijenjati na istoj boci...gdje ima tako nesto za kupiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Gledao skoro varijantu ali samo kuvalo i lampa, na one male plinske patrone, cca 25€, lepo izgleda ali nije i grejalica ...

maverick

Uzeo bi sve u jednom, bez grijalice nikako...i za camac naravno pa bi bilo pozeljno da ne bude nekih velikih dimenzija  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

jel to znači da je webasto na prodaju  :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

twister011

Ja cu ti doneti ovu sa kuvalom i lampom, a onda ti grejalica ni ne treba :toothy12:

maverick

Milija, znas da bih se rado grijao s tobom ali daleko si brate  :toothy12: treba mi nesto konstantno....i da webasto je na prodaju...

sandra

sutra se možeš Grijati..u Beogradu na paradi :toothy2:
možda te zapali za cjelu zimu.. :not speak:
Ups..nije tema,,nemoj ME obrisati.. :not:

twister011

Na zalost Sandra, Beograd definitivno nije svet :crybaby2: . Parada zabranjena :toothy2: :toothy12:
:bootyshake: :whip2: :pottytrain2:

raso

maverick

Ajd manite se tih drukcijih...tema je ...gdje da nadjem...imam kuhalo..ne valja mi jer ne mogu naci gumicu pa pusta plin...imam malo kuhalo ...pa veliko...pa lampu a grijalicu nemam...treba mi jer dolaze hladni dani....

twister011

Grejalica......Izvini.....imamo sam preteskih 48h :sad4:

Darko

pa šta nekažeš da je problem u gumici , riješićemo gumicu  :icon_thumright:

maverick

Pa tonyc mi je rijesio..pa sam skoro cijelo selo zapalio

Darko

namjerno ti je dao probušenu gumicu  :alas:

Kugla

Uh nemoj se samo ti igrati vatrom  :icon_scratch:  :nono: