boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zivkovic.dm

Bata Spaske moram opet kod tebe na popravni ispit sa varalicama. Jeb.... ove nove
Ovih dana isceprkao sam zaostatke od nekadasnje kupovine standardnih tvistera i
polomio koske smudjevima na tvoje transparentkoje su se blago obojile u zeleno.
Moram da udjem u katalog. A ono malecko od 4cm ubise smudja letos. AAAAAAAAAA
sto ih vole i macani da ti ne pricam. Danas na tako mali ode macanko od 6-7kg.
Hrani se sicom i po kojim pesovanderom. A za crne i daje sam sumnjicaaaaaav.
Zoki   

maverick

crne twistere poceo bacati iz fore kad smudj nije radio...pa nailaze pecarosi sto bacas bas te...kazem ja : smudj u tuzi pa mu bacm samo crne..i bem ga tako poceli i neki ulovi..sad su konstantno u postavi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Meni jedna od najlovnijih  :icon_rr:

twister011

Meni crni udarni po mutnoj vodi :evil7:

PS: Svaka cat Marijo na smajlijima :hello2: Konacno cemo da se razumemo :pottytrain2:

MIF

Sa'će me Maverik :blob1:

Vale

Večiti šartrez i boja meda :icon_rr:

jurar

Fluo-žuti trbuh+ zelena ili crvena leđa!!!! Maverick za crno :occasion14:

kockar

Najvise hvatam na onu koju najvise bacam, a bilo je i situacija da ne hvatam na ony koju nemam.  :toothy2:
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

čikli

boja možda nije toliko bitna koliko vibra

VELJO

U nekim situacijama je presudna, sve ovisi o dubini vode i svjetlosti!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

Rajo

Definitivno ponekad radi pojedina boja , nekoliko puta svjedočio da lovi samo jedna a druge ni pipnut neće .
U jednom ribolovu moj prijatelj bacao sve i svašta osim te na koju sam ja imao ulove , nevjerojatno koliko je bio tvrd kod odluke da ne uzme gumu od mene pošto nije imao takve . Rezultat na kraju dana bio 6 ulova + 1 ispadanje a kolega ni udarca a kamoli ribu .  :sunny:
Boja je igrala a sigurno i vibra koju je proizvodila . 1+1 = 2  :toothy9:

Lomnica_city

Nekad ta dva idu zajedno ruku pod ruku, dve iste varalice, istog proizvodjaca, jedna sa gliterima, druga bez, ili jedna bela a druga u boji, ili jedna sveza iz kese, druga stoji u kutiji od proslog leta, osetno drugacija tvrdoca, nesto malo i vibra, nekad sasvim dovoljno malo...

Brus

Kada je smuđ aktivan onda napada sve što mu prođe kroz vidokrug ali kad nije......
Meni je sve jedno kojeg je dekora silikonac sve dok je CRN  :evil7:

Kugla

Citat: Brus  u Prosinac 18, 2012, 21:58:26
Kada je smuđ aktivan onda napada sve što mu prođe kroz vidokrug ali kad nije......
Meni je sve jedno kojeg je dekora silikonac sve dok je CRN  :evil7:
Tako je kad je aktivan uzima sve a kad nije onda ga moraš naći i isprovocirati, e sad kederi su mu prirodna hrana a oni nisu u bojama tako da mislim da boja i nije tolika uloga, već kad mu se nešto nađe u blizini a procjeni da ne mora previše se truditi onda to i uzme. Znam da će nekima zvučati čudno ali kad ste gladni uzimate sve, a kad niste i izležavate se teško da če te se muvati po kući i nešto tražiti, već ako vam neko ponudi nešto pa možda i uzmete ako je blizu i ne morate se previše truditi. Tako i smuđ.

maverick

stalno spominjete to aktivan..u puno situacija nije..pa tu dolaze do izrazaja finese i detalji koji su presudni da desetak likova gleda a jedan lovi...moje osobno misljenje je i vjera u varalicu i dekor....uvijek neku s vise strasti provedem kroz panj od druge...i uvijek favorit vise lovi od drugih...
nije jig samo bacis odredjenu tezinu glave i dekor i bub svaki put...nesto se tu i sebe mora unijeti...dati onaj svoj štih i potpis
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"