boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Pa susjed to sam i rekao, moraš mu ponuditi nešto za čim će se ipak okrenuti kad nije na hranjenju naravno ako je tu di bacaš ako nije možeš bacati do sutra i ništa.

Surikarn

Citat: maverick  u Prosinac 18, 2012, 22:33:57
stalno spominjete to aktivan..u puno situacija nije..pa tu dolaze do izrazaja finese i detalji koji su presudni da desetak likova gleda a jedan lovi...moje osobno misljenje je i vjera u varalicu i dekor....uvijek neku s vise strasti provedem kroz panj od druge...i uvijek favorit vise lovi od drugih...
nije jig samo bacis odredjenu tezinu glave i dekor i bub svaki put...nesto se tu i sebe mora unijeti...dati onaj svoj štih i potpis
Potpisujem...

Brus

Ma koliko se trudili da neke stvari pojednostavimo na žalost u praksi nije tako. Nekada i najmanje sitnice znaju da budu presudne. Tako je i sa dekorima. Dešava se da je samo jedan dekor ONAJ PRAVI i sve ostalo je pušiona.
E sad da li smo mi spremni to da priznamo ili će mo loše dane pravdati potpunom neaktivnošću smuđa to je druga priča.

Ja imam jednu malo uvrnutu teoriju pa po sunčanim danima koristim svetlije silikonce a po tmurnim danima i noću koristim tamnije silikonce.
Pošto smuđeve većinom varkam popodne i noću u kutijama mi preovlađuju tamni silikonci.

Slaven

Ova tema pomalo počinje bit aktualna i nikad nije dosadna :icon_biggrin: Silikonce kad si kupujem kupim si kakvih bude di naiđem, uglavnom uzimam one na koje sam lovio i one koje znam da drugi love + one koje mi se svide u trgovini i kojima nemogu odoljet, to je bolest. Na vodi mi sve zamisli često padnu u vodu, a iznjedri neka kombinacija kojoj se nisam ni nado, naravno bude situacija i kad sve bude ko što "pravila" nalažu.

twister011

Suma sumarum, tebi je, kao i meni, svejedno koju boju bacas :icon_thumright: :icon_biggrin:

Greys

Zadnjih dana, nema veze koja boja, bijela, boja meda, boja mesa, sfc, pa cak i crna, sve su lovne

zoranzivkovic

Nisam bas siguran da je sve jedno koja boja.
Znam postoji ona stara - boja pecaju se ribolovci.
Boja meda - zakon za dnevni ulov
Boja cigle - N O C
Prosle jeseni boja meda donela 200-300kg smudjeva - ne velikih ali M N O G O
Zoki

TopMix

Hm, da si promenio boju, mozda bi imao manje komada, ali vecih...

Stepa

Svako ima nekakav stav ili zakljucak :icon_salut:, bacim sfc gumu udarac,izgubim je nemam vise el pi bjeli 12 cm bacim udarac,sloter zuti sa crvena ledja udarac i sad budi pametan :laughing4:
Zadnje pecanje izvrtio sve isto cunajkis dok nisam uzeo varku boje vode i pegla  :icon_scratch: sad nek mi netko objasni prije svega ne zajebavam jer je to moje iskustvo :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Situacija na vodi nosi dekor...dob dana nosi dekor, pravila ima ali nikad nisu cvrsta...u onom porastu od vikenda lovio sam samo na orku yb...ali takva situacija...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Ma sve stima :icon_thumleft: ponekad razmisljam na glas da pomognem drugima jer su drugi pomogli i meni :toothy9: :hello2:
Svi znate koji je porast bio prodli vikend :icon_scratch: izvrtio sam pozicije od kazana,zute,mog kamena i na kraju snaga najdem ga u plicaku u pijesku ,definitivno stima da ne jebe lep, ali mora se pratit i neke druge stvari na vodi :thumbsup:

twister011

Ma koliko boje smatrao polubitnim, imam i ja svoje favorite.
Bistra voda, sve sto naginje providnim varijantama. Cak cista staklasta od smukija mi je nr1.
Mutna voda, crna i ev narandzasta uz crna ledja. Itd...itd

Stepa

Milija slazem se sa tvojim zakljuckom :icon_thumleft: meni su u jesen extra radili Josipovi shadovi desetke ali u tamno zelenom dekoru i Dokovi sloteri u istoj boji koju je radio extra za mene :dontknow:
Dok u hladnim danima bolje kad je temp u minusu rade Original sloteri i Relax :icon_scratch:

Lomnica_city

Kad pecamo u temeljima starog Golubinja, sela nizvodno od D.Milanovca, boja skoro da nam ne igra neku ulogu, voda brise i glave se koriste od 30-50gr u proseku, dubine su od bar 10 pa i do preko 30m (i to 30m na 15m od obale), sta god se provuce u takvoj situaciji pored temelja a da je odgovarajuce vibre, udarice!

zoranzivkovic

Boja sa dubinom gubi svoju primat boju i ostaje samo svetlo tamno.
Sto manje prodora svetlodti da reflektuje boju - boja je bezveze.
Provereno - na 15m jedino zuta ostaje koliko toliko zuta a sve ostalo C R N O.
NIKADA nocu nisam ulovio smudja na belo / ima svetlosti na keju / ali zato tamni dekori
katastrofa.
Zoki