boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TopMix

Kad kod smudja pali vizuelni momenat ... plitka, bistra voda.... s jedne strane naizgled su bitni detalji, ova ili ona nijansa, oblik i izgled varalice... a s druge strane istovremeno je tu ona potpuno odudarajuća i ružna olovna glavudža (osim ako nije i ona fino ofarbana i dekorisana sa okicama... )  :eek:
I dok mi tako maštamo o ovoj ili onoj nijansi boje šeda, koga "krasi" pomenuto ruglo od olovne glave, ko zna šta je smudju na pameti  :stripii:
Sad se otvara i pitanje, da li šedovi sa olovnim glavama ulivenim u telo imaju, s obzirom na vizuelnu atrakciju, veće šanse od standardnih šedova koji se posebno navlače  na jig udice  :sha:   

maverick

Znaci da razjasnimo i taj dio...vrlo dobro su poznata razdoblja kad se lovi na staru glavu i kad se lovi na sjajnu...novu....ove sezone sam u experimentiranje uveo jos crvenu i zutu...ali cisto radi kombinacije s mojim shedovima koji su jednobojni...ne moram ti reci da sam u momentu izbudalio pokusavajuci naci neku matricu koja ima smisla i po kojoj bi se mogao ponasati....jbg jos nisam nista pametno dokucio jer kombinacija ima milion
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mrjr

Pozdrav za sve OS pecaroše i šire.Ovo je moj prvi post. Neki me znaju,a neki ne,ali nema veze...ono što htedoh reći po pitanju boje gume,a i voblera je da smudj definitivno nevidi boje kao mi,tj. ne tumači boje kao mi. Sinoć ,na otvaranju sezone, kolega dodje i reče da je dobio "tip" da crni vobler čuda stvara. Inače, sinoć loše veče, smudja niotkuda, niko ništa na gumu i on dodje i na crni vobler sa crvenim očima upisa tri smudja. Doduše sva tri stanu u 2kg ,ali nije to poenta. Voda neobično niska i bistra za ovo doba godine, prethodnih dana u konstantnom opadanju,...znači loše, da teško može biti gore po pitanju uslova za dobijanje smudja sa obale. Ipak, on upisa tri komada negde izmedju 22-23h i ode kući "pevajući". Smudja treba iznenaditi sa bojom. Na terenima gde se mnogo peca, treba izbegavati uobičajene boje.Ja odavno više nebacam šartez i belu. Tamne nijanse su mi postale omiljene i veoma efikasne.

rj

dobro nam došao magistre  :occasion14:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

Znaci, to je ta boja   :uf:

zapetljancija
Ode kuci pevajuci, ovo mi nesto poznato  :mt1032:

Niko ne spori da smudj vidi boje. Vidi, naravno, ali opret, naravno, samo u uslovima kada moze da vidi. A ako je nekada, neko u Dravi, Savi, Dunavu i dr. ulovio crvenu, narandzastu, plavu, zelenu, ljubicastu ili sartrez ribicu,...onda O.K.
Zabacili smo, varalica tone-tone i kako je svetlosti sve manje i manje u jednom momentu varalica izgubi boju. Sta cemo sad?

tole

lampicu u boji ili ti zelenu ili crvenu diodicu....a ni žuta nije za zanemarit   :stripii:

kajman

Da da lampica u glavi, a za zute respekt najvise ih ima na svetu  :mt1032:

tole

a istina....ima ih ko....samo im treba nabit orange kapicu i u Dunav s njima  :toothy12:

....i onda su mi u omiljenom dekoru :stripii:

kajman

Zaboravio si i kap zutog  :takoje:

tole

a neki vaki....

...jako me iznenadio, mada niš žutog na nema :eek:

tole

ma ne, nikako....

....samo mi se pokazao puno bolji od kontra obojanog brace  :ok:  , a ujedno je i jedini tutti-fruti kolor koji volim  :tongue3:

kajman

Pa logicno, crvena boja  kako tone postaje crna  :takoje:
Moji su ovi kolori

maverick

Kad otvorim biljznicu i zbrojim dekore....ipak mi je rj blue motion broj jedan...nakon njega wy od orke....pa se i komemorativni dekor ugurao medju top 5
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Citat: kajman  u Svibanj 07, 2015, 13:37:19
Pa logicno, crvena boja  kako tone postaje crna  :takoje:
Moji su ovi kolori

:icon_king:
Haa, moji omisljeni, uz one medene :hello2: :headbang:

kajman

Twisteeeeer  :ok:
Boja meda!  Bravo! :takoje:
Sto se mene tice, iako sam bio siguran u Tvoje poznavanje varalicarenja, od danas cu sa povecanom paznjom da citam tvoje postove! Boja meda. Ima jedna prica sa Sarulestija, Serdzo /vodic/ prvi put je od mene video orkinog shad twistera, blago jodiranog, bili smo u camcu a isplovili smo kada su svi ostali -ostali u zidinama hotela i to po veoma vetrovitom danu-Ja insistrirao. Dok sam se ja raspakivao, srkao neskafu, dimio nikotinske stapice... on vec nekoliko puta bezuspesno "bacao" action plastic shada - njegov omiljeni silikonac....Kaze kajman nista necemo uloviti jak vetar. Vdecemo... rekog Ja i na glavu 18gr okacim orkinog shad tvistera. Covek sa nevericom i u cudu gleda 18gr.olovnu glavi, ali i silikonca i samo prokomentarisa-nev'r majnd, he he, sok je nastupio posle par sekundi kada sam poceo da cupam dvokilase /standar size/ kao na traci, posle je Raduta narucio od Joce jedno 5000 istog. Aaaaa kada su Radutu pitali koja je boja najbolja za Sarulesti. On rece -Gledas kajman /da se razumemo mislio je na silikonce a ne dekor moje bakarno preplanule koze...a ipak mozda-boja bakra, da da.../ -svaka boja je dobra, a sto se tice boja med, ovako.........Gledas Sunce i vidis kad je na narandzasto, kad je na zuto, kad je na crvenkasto, kad je na belo zuto, kad na med  :icon_salut: