boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

sinoć u Batini Dunav iste boje ko ta tvoja gumelčuga....brutalno prljav i nosi toliko smeća da se jednostavno ne može    :fishing:

prike...imaš tu sliku da ne kakamo temu  :icon_thumright:

http://pecaros-os.com/index.php?topic=62.240

twister011

maverick

M ilija kod nas kad je mutna voda mi ispred mjesta di pecamo razvucemo heklani stoljnak  :stripii: da on malo profiltrira vodu... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Jbte, svi mi ostali u Bgdu :BangHead: A ne znam ni gde su, posto nisam bas ljubitelj istih a heklala baka, pa kao cuvamo, negde :sha:
Nego, ebe me som. Nema ga nigde, mislim, na mojih 20-30m terena :laughing5:

maverick

Daj adresu i šaljem jedan...kod nas je som u zabrani ali sitniji se javlja...u samom toku je vec duze vrijeme...a vidi sto se tiče hekleraja...samo ovaj uzorak pali

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

a i dekor je dobar za Dunav ovih dana.....prljavo bijelo  :mt1032:

kajman

Citat: maverick  u Svibanj 10, 2015, 12:57:27
Daj adresu i šaljem jedan...kod nas je som u zabrani ali sitniji se javlja...u samom toku je vec duze vrijeme...a vidi sto se tiče hekleraja...samo ovaj uzorak pali

Dobro je da nije hekleraj druge vrste  :takoje:
Tole, znam za te kopce, sta reci odlicne su!  :ok: Medjutim, ne koristim predvez a te kopce zbog sirine ne mogu da provucem kroz sprovodnike na nekim stapovima, a bas mi i nije neka zabava da svaki cas nesto seckam i vezujem. Iz tog razloga moram da se pomirim sa amaterizmom  :mt1032:

tole

a ja volim vezat  :toothy9:

...kad lovim voblerima koristim zozone  :ok:

kajman

Tigar i Ja koristimo zozone stalno, ali ne obicne vec one Kovine  :ok:

kingluj

Ljubicato-crna i boja meda(na nekim americkim gumama oznaka je sassafars) su mi bile lovnije od charteaus-green ili orange  core(usa naziv)
evo te ljubicasto crne na slici,

pajdo77

krasni ulovi i objašnjenja samo primjetio sam jednu stvar a ta je da ili ćeš morati početi hvatati manje smuđeve ili ćeš morati nabaviti veći meredov a ne onaj reket za badminton što ti je kraj nogu :stripii:

kingluj

Ma kuku ne volim da koristim a sa gripom imam losa iskustva,
taj pastrmski meredov koristim za pastrmku,bucove...za vece ribe nije
a veci koji koristim za soma iz camca mi nije praktican za nosenje i sunjanje kroz granje...
Ipak je ruka najuniverzalnija alatka za prihvat ribe...
A neces mi verovati ali na mojoj Moravi nikada nisam uhvatio smudja manjeg od 2,5kg
Ni ja ni moji drugari...ne znam zasto,i gde su manji,
Svake zime se uhvati po nekoliko tezih od 10kg na potezu od 10-ak km
Evo i mog druga sa kojim uglavnom pecam sa par dobrih,isto od zimus,januar-februar...isto na ljubicastog amera

Batica

Boja nema veze. Dosta puta se uverio

rj

boja ima veze ...dosta puta se uvjerio  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vedro

Citat: Batica  u Listopad 10, 2015, 20:46:09
Boja nema veze. Dosta puta se uverio
Eeeeee ja se ne slazem sa tvojom izjavom... :no: boja ite kako igra ulogu!!!!!!!!! :takoje: