boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TopMix

Pitanje za iskusne kolege: bacate gumu, smudj nece. Resite nesto da menjate. Sta mislite koja promena ce pre dati smudja: promena boje ili promena mirisa gume? recimo, izvadite istog silikonca, sa istom bojom i vibracijom, ali koji je bio u kutiji sa zgnjecenim kederima, umesto onog sa standardnim mirisom gume  ...

rj

ribolov poćinjem na shed koji mi je zadnji dao ulov ...ako neće ...idem istim modelom mjenjam dekore ...ako neće mjenjam model sheda ne dipam gume
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Ako mogu samo da se nadovežem,  glavinjara oblik kedera,  od svih boja koje imam (isti model)  najlovniha je boja smb svetla. A imam g i s i sfc po rapali...
Naidju krize, drukcije grize...

ibro dirka

Nisam pio majkemi. Ali znači ja sam vidio kedere u maloj plovi od desetak jedinki...leđa onako neka prljava limun zelena prema toj drečavoj ali ja sam to vidio gledajući kedera a bio sam van vode pa mi sad kad sam ovo spomenio sinulo dali je sfc dekor namjenjen lovu neke ptice ili ? Tako je izgledala boja majkemi a ja nisam pio ništa što bi moglo izazvati bilo kakvu promjenu percepcije vida...dobio taj dan tamo 2 komada na šartrež...

maverick

Ma mijenjaj dilera    :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

uvalili mu neko smeće  :rofl2: keder mu požutio prvo jedan pa drugi na kraju cjelo jato  :rofl2:

tole

ma ne mjenjaj ništa ni za živu glavu, vidiš da si koknuo 2 komada.... :stripii:

ibro dirka

Imate kakvu preporuku? Može na pp da nebude legitimiranja?

rj

ovo mi djeluje na "osvježivać"  :sha:  :rofl2:

tole

ibro dirka

Ahaaaaa zbog osvježivača bacaš prljavo mat zelenu...

tole

.....meni se čini da su kederi koji su uz obalu na kamenu puno tamniji od onih na pjesku.....kada ih noću osvjetlim lampom....baš uočio taj detalj neku noć pri jako bistroj vodi... :takoje:

ibro dirka

Kako mogu biti tamniji uz obalu kad se ovi na pijesku više.sunčaju?

maverick

Boze dragi...jos jucer ste bili normalni  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

e jebiga....napisah da mi se čini...čak sam imao u planu posvjetlit sa lampama drugačijeg spektra, da vidim kolika je razlika u tome kako ih ja vidim u odnosu na promjenu boje osvjetljenja