Keder guma za prozor

Autor maverick, Listopad 02, 2013, 16:11:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ovo je ravno psihijatriji, postoji li u Osijeku majstor koji to zna, jer ovako ce mi trebati bar dva mjeseca za 6 prozora....vracao sam puno puta stare gume koje su se predale obliku otvora ali nova guma...gotovo ne moguce staviti nazad ili ima neka fora koju ne znam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Jesi probao gumu staviti u vrću vodu - ne kipuću, da omekša

maverick

Mekana je sama od sebe...a uspio sam staviti jedan...jos pet komada  :icon_biggrin: ali jos uvijek sam voljan potraziti majstora da to odradi

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

daj mi reci zanima me kako rijesavas problem sa sparinom i komarcima ljeti kad se zavuces u kabinu, posto vidim da su ti prozori fiksirani nemogu se otvorit. :icon_scratch:

maverick

Imam ozracnike na pocetku kabine, i kabina je spojena otvorima s donjim dijelom trupa gdje opet imaju ozracnici i imam onaj okrugli prozor na vratima koji se otvara...plus poklopac kod vrata  :thumbsup:

raso

Nema komarnik ali zato ima držače za ruke unutra, kao u autobusu, nikako da skontam čemu služe :wonder: :wonder: :wonder:

Kugla

Prijatelju neko od ovih majstora što rade šajbe, neko kod Kotromanovića ili oni na izlazu iz Osijeka prema Livani, možda neko od njih to odradi jer imaju razne alate koliko znam da si pomognu

maverick

Ma ne znam vise...ali izludicu s tim prozorima u svakom slucaju... :icon_biggrin:

maverick

Akcija i dalje traje...svaki tjedan prozor jedan  :toothy12: danas smo ja i tonyc namontirali jos jednog..i drugog skoro  :toothy12:

alexdja

Ako su keder i prozor kao kod šoferke, onda znam samo za ovu foru sa kanapom...

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Da..probali i jednim djelom radili tako...medjutim ova guma ne prati zakrivljenja na prozorima, dobije se nam metar, ravna kao sajla  :toothy12: no da bas i nije tako...danas je i treci gotov   :toothy12:ovim tempom oko nove godine ce sve biti ok  :toothy12:

alexdja

Pa bar će ruka da ti ozdravi do tad... :icon_biggrin:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

tonyc je dosao upomoc i pet komada gotovo zadnji jos osigurac uvuci  :toothy12:  :thumbsup:

Greys

Uspjeli ste završiti prije Božića  :icon_biggrin:
Nadam se da će ti sad sve biti ok, i da neće biti propuštanja