sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

kakvo sidro koristite i koju debljinu špage , ja imam sidro od inoxa , špaga 6mm , bočno koristim rijetko , to je papuča od vlaka , špaga 10mm , maverick ili Tony vjerovatno imaju sliku sidra pa nek postave jer svi imamo skoro ista sidra
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ja sam ove godine napravio oko pedesetak komada...najjaci je kolega toktiz... :be happy: uhvacen je kako polira sidro  :be happy:
ja inace koristim osmicu spagu...cesto se presidravam pa da ne rezem ruke...bas me danas toktiz pocastio s ne znam ni sam koliko metara

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

50 :wonder: , dobar si , ja sam samo desetak :thinking:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

u jednoj turi sam radio 40 komada...a blize je ukupno 60..pretopio sam olova za cijelo selo  :alas:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Da pojasnim ovo poliranje. To sidro je bilo 60-eto jubilarno i mislim da je naljepše ispalo od svih sidra koje je maverick napravio, pa je bio red da se i ispolira. A i nije namjenjeno za čamac, već za dnevnu sobu.

maverick

posto tebi inace sidro traje jedno pecanje..ovog je i red da drzis u sobi  :be happy:

Juzba

Moje prvo sidro od inoxa je pravio Retfala, još jednom mu hvala na njemu, a ostale je pravio jedan bliži majstor po mjerama tog Tuninog ;)
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Tićo

Mario mogao bi da napraviš i 61 sidro  :D

maverick

koliko treba...samo javi

mirko t.

kolika je tezina takvog sidra

maverick

koji gram ispod 5 kg...

Tićo

Netreba teže od 3,5 kg.

maverick

u principu kad je ovakav mačak..ni ne treba..ali posto nas ima sa raznim camcima...onda je malo manje od 5 kg...i mozes se sidriti gdje god zelis i na dunavu i na dravi...s bilo kojim camcem ..s kabinasima je na kazanima uvijek problem stati u metar gdje zelis

mossi

Meni je Ach povario žicu od 5mm 5 komada, a ja čepovao olovom sa obe strane a unutra je pesak.
Drži svugde, a moj čamac je u proseku 500-600kg! Nekad u startu malo prokliza na glini, ali kad zakači drži!
Težina mog sidra je 2.75kg!

Slaven

a šta spominjete da pravite toliki broj sidara 50 60, jel to za prodaju ili sijete toliko