Delalande

Autor Greys, Listopad 14, 2013, 21:44:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

Citat: Lomnica_city  u Listopad 15, 2013, 09:09:31

Sandra mi se ODLICNO pokazala, ali za stuku, nisam se bas usrecio sa njom za smudja, isto vazi i za Miss, dosta je tvrda nekako, Looba je dobar, GT sam probao samo na Dunavu i odmah doneo ulov, dok je Sking krsina!!
Ima nekakvo peraje duz ledja kao recimo Mister Twister Grub (samo ne duplo), koje ne radi nista bas na jednocifrenim glavama, rep se nesto malo bacaka, inace to je jedini Delalande koji sam kupio u prodavnici (on je i dalje relativno jeftin, 3k/€).

...a ja recimo jedino koristim Sandru i Sking :icon_scratch:...uz smukijevu viperu i orkine shadove 9 i 10, te dvije varke su mi donijele najviše smuđeva, pogotovo Sking i to bijeli i RH...

Lomnica_city

I ja sam se zaleteo na kesu-dve tih belih Skingova, isto deluju malo tvrdji kad se izvade iz kese (u oridjidji kesama ih cuvam), da li ja negde gresim ili stvarno ne rade skoro uopste na manjim glavama?

Greys

Usporedba Orka Shad 10cm i ''malene'' Sandre koju imam  :icon_biggrin:

VELJO

Ima i većih za kupiti!!!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

Kugla

:icon_thumright: Bas je malena

Greys

Vjerujem da košta više nego paketić orki

Greys

Uspio da nabavim kojeg Delalande Shad GT od 11cm. Ove dvije boje. Rezultat ću da javim kroz koji dan

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

krkane , di su moji testni primjerci  :violent1:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Pa ti vodi malera na vodu  :icon_biggrin:

kawasaki

taj gt shad 11 cm vibrira kao vobler  :hello2: :thumbsup:
Brzi od Bolena.

e-deck

Sandra RH (bijela i zelena RH) mi donijela najviše i najveće smuđeve  :icon_thumright: . Meni br. 1 gumica