Delalande

Autor Greys, Listopad 14, 2013, 21:44:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Koristi li netko ovu marku silikonaca? Kolega Veljo ih koristi i kaze da jedni od boljih, barem u njegovom slučaju. Ja sam ih pogledao (doduše na suho), i izgledaju jako dobro. Cijena je paprena za silikonca

Ova 2 modela su mi zapela za oko, iako ih ima dosta

Delalande Shad GT , upravo ova boja najvećeg primjerka uživo izgleda strašno dobro (ili pod brojem 2)

Delalande Buster Shad

dravski pecaros

jaimam tu prirodnu boju par komada ali sto kazes cjena je hebena..inaca rad i lovnost ok  :icon_salut:

Greys

Shad GT u toj boji moram probat definitivno

maverick

Prije par godina na to smo lovili najvece smudjeve na dravi...red head dekor i taj plavicasti... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Znači oko me nije iznevjerilo  :icon_thumright:

maverick

I to bas u tvom kraju   :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

vjerna imitacija bjelog kedera ..fin sitan rad...cak sam primjetio da bolje radi na glavama 12-18 grama nego na 5-9 grama

Slaven

Greys dobrog si nanjušio + rh meni prva postava :toothy9:

Greys

Znači opet idem trošit pare  :icon_biggrin:

Slaven

probaj bustera stavit na 2 3 gr glavu pa vidi rad

Lomnica_city

Koristim skoro sve od njih, GT-a, duzina 4" a boja 18, onda Miss, 3", vise boja, Sandra, isto vise boja, 5", Looba (mislim da se ne pravi vise), 4", vise boja, Sking, 4", beli...

Imao sam srecu da naletim na coveka koji je rasprodavao varalice pa sam dosao tako relativno jeftino do vecine ovog sto imam (tipa 3k/€), dok su u to vreme kod nas u prodavnicama bili 60 dinara, manje od 2k/€, a sad su definitivno preskupi, jedva preko 1k/€...

Sandra mi se ODLICNO pokazala, ali za stuku, nisam se bas usrecio sa njom za smudja, isto vazi i za Miss, dosta je tvrda nekako, Looba je dobar, GT sam probao samo na Dunavu i odmah doneo ulov, dok je Sking krsina!!
Ima nekakvo peraje duz ledja kao recimo Mister Twister Grub (samo ne duplo), koje ne radi nista bas na jednocifrenim glavama, rep se nesto malo bacaka, inace to je jedini Delalande koji sam kupio u prodavnici (on je i dalje relativno jeftin, 3k/€).

Greys

Ovdje je cijena paprena, moram potražit negdje dalje

Lomnica_city

Zadnja cena koju sam ovde video je 71 dinar/komad iliti oko 0,64€ u Pet Star Shop-u, kojih ima u BG-u, Nisu, NS-u, mozda i jos ponegde... A na nekom rumunskom sajtu sam nasao Miss shad i jos neke za 2,4 onih njihovih cuda, to je mozda oko 0,5€ komad, mozda i manje, ako vam se isplati, unutar EU trgovina je pa porez nemate, samo transport...

joker

imao lijepih ulova na delalande miss shad ali jednostavno sam odustao od nje jer je preskupa a i jos jedan minus je da se brzo potrga popuca.zuta boja sa crvenim ledima uhhh.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

IVEK 85

GT shad odlična varka al malo preskupa!