Android Gadžeti

Autor mossi, Listopad 30, 2013, 11:25:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dobra fora, ali mislim da za 200 dolara kupis solidan sonar
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Svaka roba ima svoga kupca, ali kao ideja je OK.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Eh moram se uključiti, kum neki dan skinu neku takvu aplikaciju, ali na vodi ne radi jer traži još dodatak sondu u vodi, neke sam gledao koje kao ne trebaju sonde već rade na principu Wi-fi, ali kad budem skinu i uvjerio se da radi onda ću vjerovati ovako mi se čini nepouzdanim, možda griješim, ko zna vidjeti ćemo.

Slaven

Ne volim ni sonar, a kamoli to, pa zamisli sad na vodi to zabacujes, pa moraš imat ekran na dodir, a ne volim ni to, neću da gledam ovu temu, strašno me to sve zamara.

maverick

Ivan Borojević

Pa to je bas super stvar, pecas sa obale u Erdutskom Dunavcu i vidis gdje su ribe, pa nema bolje od toga a za camac klasican sonar. :icon_thumright:

jura

Žao mi je što RJ nije baš puno na forumu  :crybaby2: , on je imao par dobrih komentara o ribičima koji trebaju tu tehniku da bi pronašli ribu

maverick

On i sad ima istu teoriju, ali i njemu je praksa drukcija

šajzika

evo malo veci i ljepsi  clanak  istom tom uredaju , a cjena je 890kn u clanku a kad ides kupit 230$

http://www.vidi.hr/Pop-Tech/VIDEO-Ribicki-Sonar-za-iOs-i-Android-uredaje

Audentes fortuna iuvat

maverick

FISHING  POINTS by Grega Čučnik...kolega s mora odradio odličnu besplatu aplikaciju...snimanje mjesta , pozicioniranje....probajte  :ok: u app store