Snimci sa reke, plovidbe...

Autor alexdja, Listopad 31, 2013, 01:49:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

Ha,ha,ha  :icon_scratch: vidio si me samo u kanuu, iz njega pecam kad se prikradam ribi gdje je plitko, do 2-3 m dubine, i onda naidje jedan mamlaz sto ima vikendicu blizu mene glisirajuci pa mi svu ribu isplasi, drugi put ce naletit na utoku mamicu mu...

Rap

Sjetio sam te se;dvojica su izašla iz kanala ko sumanuti  :icon_biggrin:

alexdja

Ima i prvi deo

...i treći, al ne mogu da nađem...

Nema više divljeg bučka. :no:

Ivan Borojević

Valovi su ogromni nije se zezat s njima, prskaju po onom prozoru na kabini 1-2m imaju sigurno, jel to onaj most sto vodi prema Krnjaci i Borci, tamo je Dunav dosta sirok, a cuo sam da ispod njega fataju i dobre smudjeve, jel to istina. :thumbsup:

alexdja

Jeste, pančevački most, širina do 750m zavisno od vodostaja, malo nizvodnije odakle on plovi ka mostu, košava ubija, a širina je preko kilometar...

Sve je istina, hvata se tu svašta... :thumbsup:

Inače kad se vežem za stub od mosta i bez košave od 25 m/s (čini mi se i bez vetra), me vrti ko slamku...

Ivan Borojević

Nekoc sam isao u skolu tamo,pa sam zivio,jedno vrijeme u sv.save kod hrama,pa u cvijicevoj,
pa u stanoja glavasa,pa u borci,tamo sam iso pecat na kanal a i na dunav sa obale,nekoc bilo
ribe,zao mi sto nisam iso pecat na potezu od slankamena do batajnice,onda se islo u banovce
nekad bilo vise aribe,jel znas kako je sad tamo.

alexdja

Ne znam, ne idem tamo, vidim (na forumima) pecaju ljudi, uvek se nađe nešto, Dunav je velika voda, ali u svakom slučaju, kao i svuda, mnooogo manje nego nekad... :help:

Ima puno i ribara i "ribara" i rbolovaca...

Na kanalima je tuga, ne ide mi se čak ni ćerkicu da vodim, žao mi da je jedu komarci uzalud...