Snimci sa reke, plovidbe...

Autor alexdja, Listopad 31, 2013, 01:49:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Moram da podelim ovaj video jer je stvarno dobar...

Pera Garmin sa svojom "Dunjom" (čamac - Yastog 23) na Dunavu kod ostrva Čakljanac...

Inače, na ovom čamcu se pije samo dunja i to odlična :icon_thumleft:, a Pera je vrhunski lik :icon_king: !!!
       Nema više divljeg bučka. :no:

TonyC

Ivan Borojević

Super je, jel to od spera napravljeno pa plastificirano,dok ga jamaha 50 glisira, jer da je cista plastika bio bi tezak 2.5 t i nema sanse da ga taj motor izglisira. Zna li mu se cijena. :thumbsup:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

A joj kakav posao, meni je pun kufer bio  sredjivat moj brodic iznutra, poso do boli, a tek ovog Jastoga trebalo radit od pocetka do kraja, to je tek poso do boli, ja to nebih radio nizasta na svijetu :nono: svaka cast majstorima treba im kapu skinit, mozda bi ga bilo jeftinije i brze gradit od aluminija, recimo dno od 5mm, stranice od 3mm a kabinu od 2mm. :thumbsup: Premda bi i to izaslo uhuhu love. :toothy12:

maverick

Lakse i jeftinije od ovog ne moze, samo nije za nas lijene  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Entuzijazam, čudna stvar... :thumbsup:

A čovek je mlad i ko zna šta mu se još krčka u glavi...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Meni osobno jedna od najzinimljivijih tehnika u izradi čamaca, vec danima nagovaram tonyc da napravimo jedan preko zime.... :thumbsup:

Ivan Borojević

Malo ti je jedan, hoces da imas vozni park ko i ja  :toothy12: :thumbsup:

Rap

maverick

Obični čikl a usput da isprobamo taj način rada, ne bi mi ovako komplicirano... :thumbsup:

Ivan Borojević

3 plus 1 najbolja kombinacija, svaki tjedan vozis  jedan, uh ,hebote al se rimuje  :toothy12:

Rap

Heheheh...onda i ti planiraš još jedan  :icon_biggrin:

Ivan Borojević

Rap, ja ne planiram ja imam, otidji na moja ergela pa vidi. :toothy12: :thumbsup:

Rap