mobitel

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 23:03:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

meni je novi soni erikson pao u vodu, a još sam dosta i hodao kroz vodu sa njim u džepu, osušio ga i šljaka bez hebote i dan danas
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

jura

Ni jedan mi nikada nije proradio, mislim od onih što su se kupali samnom :BangHead:
Juzba di si ti uranio pa se sjetio mobitela u 4 sata :toothy9:

Juzba

Bio na vašim terenima :walk:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

nodi

Citat: jura  u Prosinac 23, 2012, 09:25:50
Ni jedan mi nikada nije proradio, mislim od onih što su se kupali samnom :BangHead:
Juzba di si ti uranio pa se sjetio mobitela u 4 sata :toothy9:

Kad ti mob sljedeći put rokne u vodu zaroniš ga u rižu i ostaviš jedan dan, riža izvuče svu vlagu i deri peri dalje, meni je to 2 puta spasilo mob. :blob3:

jura

Jesam koristio sam rižu ali nije bilo pomoći, u tim slućajima valja oprati mobitel akoholom pošto on ishlapi :icon_thumright:

Hunter

potopiti u destiliranu vodu na pol sata pa isusit fenom,vecinom uspije!

Tommasi

Čudno je vidjeti u tvom postu riječ voda.I još destilirana.
Kupiš ovo fensi sranje i možeš plivati s njim.
http://www.amazon.co.uk/Waterproof-Case-Mobile-Phones-Blackberry/dp/B00A1AN6A0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1356342472&sr=8-4

Hunter

imam dvije slicne za kad sam u kajaku da mob i fotic ne najebu!
ne seri mi ti za vodu,ispicuturo!

maverick

:toothy12: da bas hunter i voda...i ja sam se malo sokirao  :toothy12: a ova torbica je vise nego odlicna  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Torbica je super samo ne vidim kako pomaže kad mobitel padne u dunav :icon_scratch:

maverick

pa drzis je oko vrata..ne smeta vlaga, kisa....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Ma moj je problem što mi mobiteli padnu u Dunav, čak sam napravio kao sigurno mjesto na kabini i bilo je dok nisam promašio i stavio pored i buć :BangHead:

Hunter

u mom selu bi rekli za tebe;pa jebemu i gevihta bi strgo! :laughing9:

jura

Ma istina, samo nisam ja kriv što se javljam svakih par minuta nekad mi prisjedne pecanje zbog te naprave :angry4: