mobitel

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 23:03:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

i to je dio pribora , svi ga imamo i neznam pecaroša kojem nije zaplivao bar jedan , meni prije 10-tak dana Sonyericsson zaplivao , sad koristim stari samsung za pecanje , a htc svakodnevno

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

nazavo me toktiz a tonyc bio pored mene..maler do malera i ode novi iphone u dravu....kad sam njega prezalio ostalih mi nije ni bilo zao  :be happy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Pogotovo ovi noviji sa jps-om, nezamjenjivi sada po magli, pa još noć........brrrrrrr
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

jura

Do sada četiri mobitela završila u dunavu :angry5:, onda sam napravio nosać normalno da je i on završio u vodi sreća da ne tone pa je spašen :toothy9:

maverick

ovako nesto bi trebalo za pecanje...jedino sto ne pliva...ali moze kisa..snijeg...mehanicki je gotovo savrseno napravljen..cijnom je jos uvijek dosta skup s obzirom na opcije koje ima...

http://metro-portal.hr/stigao-sonim-xp5300-mobitel-za-avanturiste/62154
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

to sam već gledao ali skupo da bi kupovao zbog pecanja
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

domba

Najbitnija je dobra kamera na mobu jer kome se da nosit fotić  ;D

Hunter

eee,moja bivsa nokia x6 je tako divno slikala,cak i po noci glede duplog blica,da su mi suzice curile kad se rasula po kamenju da ju vise niko nije mogo skrpat.
sad imam pederski sonny ericson expiriu sa 4 maske (cak i jedna roza) a nemogu slikat ni po danu glede najusranije kamere!

kićo

Nokia,s njom sve slikam i slike su odlične

domba

Ja sam imao Nokiu N95 i C7 ali sam ih prodao iz drugih razloga, slike su bile vrhunske, bolje nego na iPhone 4! Em je imala i dupli blic...

kićo

milosh

mnogo sam ih promenuo jer su mi neki dosadili a neki bili "tanki" sa sofwear-om...od prvog iPhone pa do 4 sam ih imao sve i ne mislim preci ni na jedan drugi

maverick

uu ne spominji...zadnji mi ispade u vodu...

jura

Citat: milosh  u Prosinac 22, 2012, 23:40:03
mnogo sam ih promenuo jer su mi neki dosadili a neki bili "tanki" sa sofwear-om...od prvog iPhone pa do 4 sam ih imao sve i ne mislim preci ni na jedan drugi
Meni je veći problem Dunav mobitel mi nestigne dosadit jer završi u njemu :blob7:

milosh

Meni je samo jedan upao u vodu(par dana star neki sony ericsson),tacnije Ja sa njim :be happy: