Savjet za kupovinu ribolovne opreme

Autor šajzika, Studeni 03, 2013, 11:46:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Takve su najbolje, najlon neka izađe kroz oko sa zadnje stranje, ta udica kači ko blesava. Kupi nekoliko komada pa ćeš vidjeti kako  :pirate:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

kupio 50 kom za neku sicu i jos 24 kom normale 2/0 za 6 kn pa mi nije bitno ocu pogubit ili ne  :hi:
Audentes fortuna iuvat

zvona

šajzika

dada , imam carobnu karticu od zagrebacke banke i sve ide na 3 godine  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
6kn na 3 god  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
ps. vjera mi brani da kupim neke stvari u hr  :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

raso

I ja kupio neki dan nove modele Durex guma prek ebaya :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

ti kolko godina imas, mozes i polovne koristit  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Nesto se jako naoruzavas s udicama ....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

dali se isplati kupit ovu špagu košta 36$ besplatna poštarina na amazonu..

Smart Spectra Extreme Braid Fishing Line 60LB 1000m(1090 Yds)

vidio sam da dosta hvale spectru kaleme od 500m jaka..ne čija se..slabo se ispire itd

Tićo

raso

Citat: zvona  u Srpanj 11, 2014, 17:59:28
dali se isplati kupit ovu špagu košta 36$ besplatna poštarina na amazonu..

Smart Spectra Extreme Braid Fishing Line 60LB 1000m(1090 Yds)

vidio sam da dosta hvale spectru kaleme od 500m jaka..ne čija se..slabo se ispire itd
60 lb i još 1000 metara, jel to za sidro trebaš

zvona

Ma vidio sam da hvale tu spagu i iso provjerit koja je cijena..na nju sam prvo naletio pa stavio na forum..ma to kad budem idiotima postavljo zapreke na savskom dnu da nemogu pokidat hahah

durmy

Zvona kolega mi ima tu spagu kaze 15lb ali kad sam vidio koliko je debela ja bi joj dao 100lb haha šalu na stranu računaj da je puno deblja on npr pp-a iste libraze

Klifton

spectra je puno deblja,durmy je u pravu.Ja sam sa ovom bio zadovoljan što se tiče i nosivosti i debljine a cijena je nijansu skuplja.
http://imgs.inkfrog.com/pix/yufu7178/b36(1.jpg

zvona

Ma razmisljo kad dođem do love namotat špagu na role za soma metnem 50lb i ćao..jedino kad zapnem hmmm

A za varaličarenje koristim galanta..odličan mi je..10lb a jak iznenađujuće..nit se ispire..nit se čija niti vrpa..

Slaven

Zvona a kakav je taj galant od 10lb na čvoru, jel ga oslabi puno?