Savjet za kupovinu ribolovne opreme

Autor šajzika, Studeni 03, 2013, 11:46:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Odličan....koristim ga za smuđa tokom cijele godine i vise je nego dobar
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Maverick je sve reko..ja stalno vezem palomar i nesekiram se da dođe riba od 20kg i više..kad zakačim za kladu ili nešta..polomit štap al špaga nepuca..ja sam pre zadovoljan

dravski pecaros

neznam di staviti pa cu vamo..
u valpovu otvorena trgovina sa priborom imaju daiwa,cormoran,zoga i stvarno velik izbor pribora
http://kapitalac.com/

drava_547

ja sam narucio rolu preko e-baya rola ima 11 kuglicnih lezajeva i najbolja za blinkeranje kostala je 86 kuna i stigla mi je u roku 2 tjedna tako da je dosta sigurno kupovati preko e-baya

ibro dirka

Sg.Pepper

imam ja takvu vec nekih 3-4god samo crnu i ok je, jedina mana je sto stap kad stavljas ili kad vadis treba malo pripaziti da ne zapnes pa da strgas vrh, trebao bi otvor biti malo veci onda bi bila bez mane, i mislim da sam ju platio nekih 200kn u fishermanu u zg al prije 3-4god
dec d vej aj lajk it....

ibro dirka

ma super 50 kn vamo tamo nije bitno, bitno da štiti štap a ako tebi traje 3-4 godine isplati se...hvala

Miro

Zanima me jel pošto planiram ici u Niš uskoro, jel ima neka kvalitetna trgovina tamo.
Kupio bih guma i jig glava..ili bolje u Apatin kad tamo dosta ljudi ide

maverick

Idemo u Apatin jer je blizu...dalje je je sve jeftinije...bar se meni tako čini ako ideš prema Bg
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

Ma da...idem ionako pa valjda pronađem nešto ako ne nazad u Apatin