Tajmen

Autor Tićo, Studeni 22, 2012, 12:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ossa

U matičnoj zemlji, Tajmen je od prošle godine do 20 KS. E sad, jbg znate i sami da zakon nije za sve isti... I ako smo svi jednaki.
Naidju krize, drukcije grize...

Tićo

Ja sam pre par dana registrovao Tajmena i 30 ks bez problema na 3 godine.

ossa

Nisi jedini, ali ko donese papire za novu registraciju ne može više.

Mljeveni

Da li je tko radio samopraznjenje na tajmenu?

alexdja

Nije izvodljivo bez nekog rezervoara u komori iz kog bi se voda odlivala napolje...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Lijepo ih za vidjeti  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

nek je sa srečom .... :clap2:

šajzika

Sad jos uprljat sa slinavkom i super :hi:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Oteglo se malo duže ali neka je i ta priča privedena svom kraju. Sad motor gore i uživaj.

nekinho

Čestitam situaciju  :clap2:
I sam razmišljam o jednom istom tako da pozorno pratim sva iskustva i dojmove o njima...
Ako imaš volje na pp napiši koliko vremena i novaca to u konačnici dođe. Pratio sam ali nemam potpun dojam.  :hi:

miha

cca 6 mjeseci čekanja ( možda koji dan prije ako sve štima u radioni ) ....oko 17 000 kuna ....registracija i sva davanja ....

miha

žao mi je što nisam ovo izabrao ...skuplji je bio oko 22000 kn ....bolja plastika ...bolja završna obrada ...na kraju i bolje ide sa 20 konja . https://nautikcentar.com/our-office/

maverick

I tu bi se mozda za.ebao...imas dva na nasem podrucju s teskom osmozom. Jedan se dosta dugo zezao s garancijom...neznam da li je uopce rijesio, a drugi je odustao..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Neka je sa srećom, i da ti garancija ne bude potrebna (tj da sve bude kako treba). Znam da si se napatio, ali uživaćeš 100% , i brzo zaboraviti sve nedaće koje su te bile strefile.