Tajmen

Autor Tićo, Studeni 22, 2012, 12:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

jbg. Sad me ubi u startu, a baš sam bio zadovoljan Tajmenom ovih 8-9 godina... 🤔😀
[/quote]

Isto. Moj je osma godina, nemam nikakvih zamerki osim nekih kozmetičkih površinskih oštećenja ...
Isto tako sam upoznat sa Mihinim problemima od samog starta, dok još nije ni dobio čamac ...
Tićo, čestitke ovim putem ... i jedno zapažanje ...
Vozio sam ga sa mercuriem 4t 15ks pa prešao na yamahu 4t 25ks ... razlika u težini je dovela do toga
da sam ga jedva istrimovao da leži kako treba, jedino sad izgledam prilično smešno do jedno 20% gasa, posle ga izravna ...
I , takodje, zajeb je bio jer sam neposredno pre nabavke motora radio antialgin ... i promašio vodenu liniju na krmi i na stranicama pri krmi jer je motor dosta teži i voda prelazi linija antialgina na vezu ... pa povedi računa i otome ...
Još jednom čestitke!

Tićo

Milane koliko je teška tvoja Yamaha 25. Hvala na čestitkama.

miha

Citat: šajzika  u Prosinac 22, 2020, 13:35:24
@miha
Mozda covjek ima puno posla.
Poštenije mi je da kaze , treba cekat 6 mj. nego da me zavlaci i laze
...ako kaže pošteno ...pravi majstor i čovijek ....ako šuti kao ovi iz Nautic plasta i stavlja ljude na ignor ...onda šta reč ....neču prostačit ... :pirate:

šajzika

Slazem se. Vidim iz postova da si bas ljut na njih. Tak i treba. Da svi znaju sta mogu ocekivat  :hi:
Audentes fortuna iuvat

milan-so

Citat: Tićo  u Prosinac 22, 2020, 13:48:21

Zaboravio sam tačno ... Oko 70 kg čini mi se ...

mossi

72kg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Tićo

Citat: milan-so  u Prosinac 22, 2020, 14:15:46
Citat: Tićo  u Prosinac 22, 2020, 13:48:21

Zaboravio sam tačno ... Oko 70 kg čini mi se ...
onda ovaj moj motor od 30 ks neće biti pretežak. 😀👍Jer ima isto oko 70 kg.

Tićo

Citat: miha  u Prosinac 22, 2020, 14:06:41
@miha
...ako kaže pošteno ...pravi majstor i čovijek ....ako šuti kao ovi iz Nautic plasta i stavlja ljude na ignor ...onda šta reč ....neču prostačit ... :pirate:
tebi su se ovi baš gadno zamerili.

miha

Citat: Tićo  u Prosinac 22, 2020, 14:25:45
Citat: miha  u Prosinac 22, 2020, 14:06:41
@miha
tebi su se ovi baš gadno zamerili.
...izuzetno ....imam sve u pisanom obliku priznanje od strane firme ..majstora ...da su se pokrale grešeke ...puko alat ( kalup) itd ....i gdje oni sami predlažu novi čamac ....jedna sezona ...ništa ....dolazak kod Brstila ( više neki njihov dogovor ...ja sam tu uletio onako ....Ðole ...Ðorđe ...ponovo se posipa pepelom priznaje sve greške i obečava novo plovilo ....došao i oktobar ...ali ovaj put Nautic plast šuti kao ONA STVAR ....da bude stvar gora stavlja sve komunikacije na ignor .... i nema ni slova i glasa ....e reko dobro ....ajmo sad malo mi pisati o svojim iskustvima ....OD ÐOLETA  ....ÐORÐETA ..ILI KAKO VEČ SE NE KUPUJE NIŠTA NE DOGOVARA NIŠTA ....tj .NAUTIC PLAST SE ZAOBILAZI U ŠIROKOM LUKU ....al kako vidim iz prepiski nisam jedini ...

SMT

Pa gde ti je taj Tajmen? Jel ga koristiš? Ili je neupotrebljiv?

miha

Citat: SMT  u Prosinac 22, 2020, 21:22:46
Pa gde ti je taj Tajmen? Jel ga koristiš? Ili je neupotrebljiv?
...prije tajmena sam imao primus 17 cca 15 godina star ..čamac koji je bio preuređivan rađeno samo pražnjanje duplo dno ...farban itd ...izgledao je kao milion dolara....prodo sam ga i odlučio se za tajmena ....tajmen stiže 31.5.2019 ....pušten u vodu 15.6.2019....izvađen 1.11.2019 ....prva sezona ....druga sezona pušten 3.4. 2020 .....izvađen 23.11. 2020 druga sezona ...nikad mi čamci po zimi nisu u vodi ....ne pecam po zimi...čamac izgleda kao daje 10 godina star ....šlamperaj od posla ....reko sam Ðoletu ili Ðorđetu ..kod Brstila u Bilju da su to dva najlošija ..najšlampavija ...najaljkavija plovila koja su ikad napravili .....hebiga Gospodin Ðole ...ako se to može reći za njega ....uvrijedio se ....ali ima taj obraz kao slonovsko uvo ..tako da se posipo pepelom ...pokunio se u sve najmilije ...obečo nove čamace ....i toje to ...kasnije ugasio mobitele...nije moj čamac jedini to je bila isporuka dva ista čamca isti dan ....su došla u Bilje ...ovaj drugi puko na prvom spuštanju u vodu ...iste greške ..isti problemi ....nisam izoliran slučaj ....al kolko vidim ima tu još problema ....hebena to neka garaža NAUTIC PLAST ....

Tićo

Evo Tajmen od 10 godina...

maverick

Miha jesi ti kupio čamac od Brstila ili od Nautic plasta
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: Tićo  u Prosinac 22, 2020, 22:28:57

Evo Tajmen od 10 godina...
Na te prve se i proslavio .
Poslije kak ide potraznja, cijena gore kvalitet dole. Čast rjetkim izuzetcima
NE shvacam to poslovanje. Drzi taj kvalitet i gledaj dugoročno da imas posla. 10 15 20 godina da ljudi kupuju. Nek se proizvod sam prodaje.

Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Tićo izgleda kao zmaj, ne mijenjaj ga.
Mislim da je sa Mihinim tajmenom i još nekoliko njih u to vrijeme bio problem sa kalupom.
Kalup je bio dotrajao i oštećen.
Kad smo mi naručivali rekao je da ima novi kalup.
Da je bolja završna obrada.
Naravno da ne postoji opravdanje za loš proizvod.
Samo reklamacija i isprika.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...