Koji je ovo brod ?

Autor Zoran Š., Studeni 03, 2013, 22:07:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zoran Š.

Radi se o policijskom brodu, meni jako zanimljivom pa me zanima jeli znate marku/model.

Juzba

jedino neki drugi model, na ovom čamcu sam bio, kabina je skučena, nema mjesta za krevet
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ivan Borojević

Ljeti kad je jako sunce dodju ti panduri sa takvim gliserom pod moje dvije zalosne vrbe, zavuku se u hladovinu,malo kartaju,malo pecaju da prekrate vrijeme u sluzbi, jednom su pekli kobasice na obali, najeli se i osli kartat na brod a ja sa kerom se spustio do vode i Rufi im pojede jednu kobaju, popizdili su,htjeli da im ja kupim, ma reko .ebite se sta ostavljate na stapu a ne na drvo. :toothy9: i tako se upoznamo, pa prica po prica i kazu da je to brod od zeljeznog lima, samo plastificiran,tezak oko 4t, sa tim motorima uzvodu ide 80 kmh, nizvodu malo brze ali to kad se zalaufaju, trose oko 100 l na punom gasu,ali nikad nevoze tako, vec lagano. Kabina nije namijenjena za spavanje, a i uzana je, nemaju grijanje, ma strasno.Jedino sta je dobro na tom brodu je sto je stabilan na uzburkanom dunavu i mogu glisirat kad piri dolnjak,a brz nemoze im nitko pobjec. :thumbsup:

Juzba

sve istina, a kad su na jednom motoru, moja 10-ka ko mlazni avion spram njihove brzine :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Limeni a plastificiran...nisam to znao....a jesu to oni sto su bili prosle godine na prodaji kod njih....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pule123

jedna sa save...patrolni camac duzine 8m..pogon 2 motora po 175ks...jako jednostavan za vozit

kobac

ovaj prvi je neka donacija iz italije, aluminijski, a za drugi nemam pojma

pule123

drugi je raden u tehnomont pula