Mala škola ribolova smudja

Autor maverick, Studeni 13, 2013, 09:06:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Uskoro ide mala ribolova škola smudja...cijela priča je zamisljena u trajanu od dva dana, upoznavanje s svim tehnikama ribolova smudja, od zivog , mrtvog kedera, jiga, vobler, vertikala, muvanje...do nacina pretrage na poznatim i ne poznatim terenima ovisno o dobu godine...
Čitanje vode s sonarom i bez njega....za one stidljive diskrecija zajamcena....
Organizirana klopa, spavanje.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

KvacakZu

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

KvacakZu

da uplatim mom rijatelju,nesmem reči kojem ali popravlja cipele :tongue1:

Miro

Aj fala Bogu neka i praktični dio foruma proradi na ovaj način  :headbang:
Već sam htjeo nekome predložiti da organizira neke pecaroške ture nama koji su početnici.
Ja sam za, samo bacite neke detalje oko cijene, lokacija...

Uglavnom...  :thumbsup:

Jožef1

Nastava sa teorijom ili ima i praktični dio  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Slaven

čuo sam da će biti organizirano i skidanje malera sa cigančicama :blob10:

twister011

Odlicna ideja :hello2: Kasnije mozete da podignete nivo i sa gostovanjem predavaca iz inostranstva :toothy12: :toothy9:

Greys

Zanimljivo u svakom slučaju, što zbog druženja, što se svaki dan na vodi nešto novo nauči, a pogotovo ako ti je Maverick učitelj, a još da dođe gospodin iz inostranstva   :icon_thumright:

Kugla

Pa dobro susjed jel ovim putem da saznam za školicu! 

maverick

Skola je vise manje 99 posto prakticna, tj na vodi..u camcu i za one koje posebno zanima ribolov s obale... :thumbsup: vjerojatno ce biti organizirane i ribolovne ture na dunav..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Mi sa ove strane ćemo da špijuniramo, dvogled mi je i onako u kompletu pribora za Dunav  :glasses9:

twister011

maverick

I naravno dolazice gosti, instruktori...trenutno najbolji s ovih podrucja...uljucujuci i mog druga twistera  :notworthy: koji se nadam ce biti medju prvim...