Sajla od volana do motora

Autor Stepa, Studeni 13, 2013, 12:36:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Molim informaciju ako netko zna:trebam sajlu što ide od volana do motora cca max dužine 4 met.
Imam zglob kod motora jer moj motor nema rupu gdje prolazi sajla za upravljanje.
Nova mi je preskupa  :BangHead: ukoliko netko ima polovnu ili zna gdje ima MOLIM Vas za sve inf na PP ili ispod :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

malo malo pa imas na njuskalu, ali nije ni tamo puno povoljnija...no, medjutim....sajla od volana je druga stavka na čamcu na kojoj se ne bi smjelo stedjeti....jer ne daj boze pucanja ili preskakanja u punoj brzini kod izbjegavanja panja ili ne daj boze broda ozbiljno se mozes ugroziti za relativno sitne novce...u osculatiju se da naruciti za oko 100 eurica i mislim da na tome ne treba zaliti... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kada sam se prebacivao sa ručke na volan, naručio sam originalnu Yamahinu sajlu kao i sve ostale original delove.
Posle 5 godina ponaša se kao da sam je juče stavio.  :hello2:

Jedino se mora jako paziti kako se meri, ne sme biti ni kraća (ni malo) ni duža više od 30-tak cm.
( istim putem uvući neki stari kabel za struju pa ga onda izmeriti, šacometrija metrom ..  :nono: )
Originalne mere su bile u feet-ima 30.5cm jedan feet.

:occasion14: