Više od riječi!

Autor Juzba, Studeni 22, 2012, 21:15:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Sad da je znat gdje će ta silna riba navečer pa tamo čekat grabljivice.

maverick

Na kojoj je to rijeci...takvo jato odavno nisam vidio  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Luckycarp

Na savi nizvodno od Siska.
To je samo dio jata. Na potezu od 200 m snimio sam 2 jata,  jedno oko 30m dužine a drugo oko 50m. Procijenio sam širinu jata na 6-7 m. Koja je to količina ribe na jednom mjestu... Strašno za vidjeti
Get allways a Lucky-carp

ljuska

bio sam par puta na Savi ovih dana  ribe ima poprilićno ali krivolova to je nešto strašno doslovno mreža na mreži o vršama i parangalima da ne pričam i to nitko ne skriva krivolov se obavlja uredno usred dana  ne registriranih čamaca koliko hočeš  i to je tako godinama mi smo između dvije mreže dobili pet riba da vam dočaram na potezu petnajstak kilometera vidjeli smo preko deset mreža i tridesetak vrša i parangala napominjem ono što smo vidjeli

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Ljuska nemate li nekoga obavijestiti o tome ili te "Nadležne" boli za takvu situaciju?

ljuska

mislim da ih boli a možda i nešto više od toga pola toga se dešava u parku prirode

Luckycarp

To sa mrežama i krivolovom je očito regionalno. Prelazim svaki put sigurno 10-15 km save i ne nisam viđao mreže ili parangale.
@ ljuska... Gdje si bio da si to tako naišao?
Get allways a Lucky-carp

pajdo77

Onda ćete brzo završiti pecajući na komercijalama jer nećete imati šta pecati na rijeci. Nazvat nekoga tko tu nema prste,nekog tko nije domaći a ima ovlasti pa nek ovima da po repu,neka rade svoj posao ili slikati pa dati u lokalne novine..nešta tog tipa

ljuska

to je na potezu lonja- drenov bok ma to je tako godinama ribe ima strava da se pazi na taj dio toka save bilo bi ko na ebru  sva sreća da je  sava  s proljeća redovito visoka pa se riba mrijesti svake godine

No

pajdo77

Evo ravno na granje i onda se čudi što mora po novu elisu :rofl2:.

No

Harley

A zadnji kraj potonio od ribe :-P

Tapatalk Sony Xperya Z5 Premium

Living your dreams, do not dream the life

No