Više od riječi!

Autor Juzba, Studeni 22, 2012, 21:15:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Evo ovako je ove prošle zime izgledao  jedan dan kraj save.

No

A ovako to izgleda bez bijelog

dac

Milina.... :notworthy:   ...rijetko se netko može pohvaliti da ima "vlastitu" obalu rijeke !   :ok:

DIDAPATAK

..ma samo neka se No hvali..sad kad mu stigne ekskurzija iz Višnjevca  :stripii:
..No.. :notworthy: :clap2:
.. :baba:

No

Citat: dac  u Travanj 19, 2016, 09:02:21
Milina.... :notworthy:   ...rijetko se netko može pohvaliti da ima "vlastitu" obalu rijeke !   :ok:

Milina je riječ koje tamo stvarno ima.
Dugo sam tražio riječ u koju bi stala cijela ta situacija s dolaskom i boravkom u tom prostoru. I mislim da bi riječ blagoslov bila najbliža traženom pojmu.
Trudim se bit dostojan tog blagoslova, kao i svi i sve ,nekad uspijevam a nekad i ne.
Nikad taj prostor nisam smatrao "vlastitom" obalom. Prije no što bi rekao da imam komad rijeke, rekao bi da taj komad rijeke ima mene.
Kod nas je svaki čovjek dobrodošao gost a vlasništvo kao pojam smo toliko rastegli da se ni ne vidi.
Situacija je uistinu rijetka i neobična a stvorili su ju sasvim obični ljudi,u potrazi za svojim komadićem mira i tišine.

Dida ekskurzija iz Višnjevca je dobro došla
:occasion14:

nekinho

Doktore No gdje se nalazi ovaj raj za rehabilitaciju???

No

dvadesetak kilometara nizvodno od jasenovca

nekinho

Malo se igram na karti, gledam, tražim, pa da nije to nedaleko Mlake, na onom lakat zavoju rijeke Save. Tako mi se nekako čini po tvojim slikama... Ili griješim. U svakom slučaju raj je najbliža destinacija ovome što vidimo. Uživajte u svakom trenutku provedenom tamo...

No

Rap

kawasaki

Brzi od Bolena.

baka

Evo jedna sinoć s Dunava.

P.S.
Nikako ne mogu sliku postaviti direktno u post.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Malo smo umorni i pokrili se tepihom :stripii:
Ne pada jabuka daleko od stabla
Audentes fortuna iuvat

maverick

E onim koji te osobno ne poznaju, i ne znaju koliko vrijedi ova slika  :stripii:  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

taj će prehebat i tebe kako je krenio  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.