Više od riječi!

Autor Juzba, Studeni 22, 2012, 21:15:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Kako smo se i dogovorili, u izvidnicu sa majicama poslije Uskrsa, a na pecanje i druženje čim dođe lijepo vrijeme.

Jožef1

Citat: kugla  u Ožujak 29, 2013, 21:11:59
Kako smo se i dogovorili, u izvidnicu sa majicama poslije Uskrsa, a na pecanje i druženje čim dođe lijepo vrijeme.
Takav je dogovor :thumbsup:ali to ne znači kako ne možemo popiti jedno pivce, dva, tri, četiri itd., :occasion14: :evil6:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

michael1

Bistro!

Kugla

Onda ja ne moram oštriti Michael  :D , ja ču naostriti one ražnjeve za slaninu i kobasicu pa još koje pivce i udri brigu na veselje.

domba

ja ču naoštrit jedno i drugo za svaki slučaj!  :hello2: :toothy10:

michael1

Bistro!

Kugla

Odličan izbor, još ako ima hladovine odakle zabacuješ, nema bolje!  :icon_thumright:

tole

Citat: michael1  u Ožujak 29, 2013, 22:03:00

i nije baš da bi se proslavio :toothy4:... ajd se javite dan- dva prije nego budete išli u izvidnicu pa možda nađem vremena da se i ja priključim....
michael1, to sam mjesto hranio jedne godine i nikad nije dalo ništa osim babuške (baš to mjesto koje si označio) međutim, ima jedno mjesto 100tinjak metara dalje, u samom špicu vira na kojem je bilo i šarana i amura a bogami i dva dobra kidanja...
a evo i slike istog...

michael1

Tole, imaš lajk za peporuku!  :icon_thumright:
Bistro!

Kugla

Kad izvidnica dođe Jožefu neće biti jasno jel to neka ekskurzija ili? :toothy9:

tole

taj panj koji si označio ustvari nije ispod vode nego je to drvo izraslo paralelno sa površinom vode a dubina je oko 2.5m s tim da je dno tu izuzetno muljevito. malo dalje iza njega počinje rupa (vir) koja je duboka između 8-10m, ovisno o vodostaju a na rubovima te rupe i u samom kutu uvale su po meni najbolja mjesta na tom dijelu dunavca. fotografija je snimljena sa plaže koja je plitka i pjeskovita i tu se daju uloviti krupni primjerci soma i šarana prije nego počne sezona kupanja, a isto tako na toj plaži sam 2-3 puta prisustvovao izuzetnoj aktivnosti soma prije ljetnog nevrijemena.

Jožef1

Ja tamo ne bih baš zabacio :icon_scratch: okuma 0,50 nosivost preko 30kg tu mi je somčina sve odrapala...., jednostavno nisam mogao ništa. Cijelo se granje drmalo, a kad je puklo, ja sjeo na dupe, i  :occasion14: istina, nisam na to mjest zabacio na soma. međutim tole je profesionalac za Puškaš :thumbsup:- tako sam čuo a i vjerujem :icon_thumright:

gegs

A gdje su ta mjesta, na kojem dijelu puskasa?

Jožef1

Citat: kugla  u Ožujak 30, 2013, 19:38:14
Kad izvidnica dođe Jožefu neće biti jasno jel to neka ekskurzija ili? :toothy9:

:be happy: gledamo li strategiju indijanaca..., oni su mudri i propuštaju izvidnicu, jedino ako ne dobiju "vatrenu vodu"  :icon_scratch: ali kada dođe glavnina, padat će skalpovi :headbang: :headbang: :whistle:

zrinkoos