Big Foot Ultimate 2014

Autor maverick, Studeni 14, 2013, 21:36:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Fina boja vode…

Moram priznati i izviniti se vlasniku čamca i meni izgleda bzv…

Gremlin

Uložio gomilu para, i upropastio lep čamac...samo da mi je da čujem objašnjenje zaštoooo...

A boja vode je trenutno prilično ok, ovo zeleno je uobičajena sočivica, kad je nizak vodostaj u stajaćoj vodi, a tu gde je čamac nema ni metar dubine.

:dontknow:

miha

Citat: Gremlin  u Listopad 10, 2021, 18:59:15
Idem danas kroz marinu, i ponovo mi pada u oči BF totalno unakažen konopcem za koji ne mogu da utvrdim čemu tačni služi, osim da slomiješ vrat preskačući ga...

Vlasnika ne poznajem...video sam svašta na reci za ovih 45+ godina...ovo spada u sam vrh "Grunfologije" ili "kako unakaziti čamac".

:crybaby2:
.... možda je ovo čamac za vjenčanja i sporovode ... :uf:

Gremlin

Ne znam vlasnika, nikad ga nisam video izgleda baš retko dolazi...
A baš sam se namerio da ga pitam šta je hteo sa tom nakaznom ogradom...

Žao mi čamca...

:crybaby2:

Ivan Borojević

Vjerojatno je stariji čovjek, koji teško hoda pa da se može pridržati.

Gremlin

Ma nije, to je meni bila prva pomisao...a znam ljude koji su na pramcu pravili ograde za takve potrebe, ovo je samo da slomiješ vrat ili nogu, i plus upadneš u vodu...

Kako su mi rekli čuvari neki mlađi lik, bizMismen...

:dontknow:

maverick

Ma dobio za DŽ , te nosače koji se koriste na yahtama...jedrilicama...pa ono...kad se ima i po guzici se maže... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slave

Video sam taj čamac na oglasima pre koji mesec, baš me čudi zašto se nije prodao  :stripii:

Gremlin

Bio je na oglasima, ali je bila i neka jaka cena, mislim 9000 Eura...

Realno, bez ove skalamerije extra čamac koji ima svog kupca...

A kad kupiš ovakav, pa treba da skineš to sranje, zakrpiš rupe od šrafova, ofarbaš...
Skuplja dara nego mera...

:no:

maverick

Nadjem sliku foota s kabinom listajuci neke slike iz neke reportaze...snimim...da podjelim s vama i tek kad sam je uvecao skontam da je to neki čamac iza njega s kabinom   :uf:

binary to text

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

Gremlin

Ne vidi baba, sine... :stripii:
Ja kad to počne da se dešava odmah kupim veći monitor za comp...sad sam na 27"...

:stripii:

SMT

Nadjoh sliku staru… Nije ultimate… Preteca…

2004 godiste… Al je to bio camac u ono vreme… Taj djelkot maskirani… Kakva crna folija, sto sada imam…

Mislio sam da ga nikad necu zamenuti… Razmisljao sam da ga prepravljam ali nisam ja taj kalibar…

A sto nije isao sa ovom 25-ticom, pa to je strasno… A mislio sam da je 25 ok… Pa za ovoga je trebalo 100 ks :stripii:…Drveni pragovi unutra, napio se vode koja nikad nije iscurila… Ja mislim da je bio jedno 100 kg tezi nego sto treba…

nele01

Bogme dobijaju ljudi nove camce da ne bi bilo tužbi. Pomozi boze da ti novi (zamenski) ne budu jogurt ambalaza.
Bruka i sramota, sta covek uradi od takvog proizvoda. Koliko sam upućen cirkus je počeo krajem 2019, a posle toga čista lutrija.
Na 1 kvalitet 5 bofl proizvoda.

P.s. Ima ih kojima jos nije ni odgovorno na reklamaciju. Bruka, bruka, i grdna sramota

jurajurajura01

Moj bigfoot kupljen 2019 motor 60ks 120kg+jp od 20kg na zrcalu tvrd ko beton, kupio drugi 2021 gore motor od 30ks i 100kg pod vibrira i trese ko na orasju a zrcalo cak vidis di je krenio gelcoat pucat