Big Foot Ultimate 2014

Autor maverick, Studeni 14, 2013, 21:36:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

nele01

Čovek mu reklamira camac star 8 meseci, prodali mu i motor u paketu, i traze 400  eur da mu ojacaju camac. E kad je coveku pala klapna, onda su mu dali novi camac. Jojjjjjjj bruko i sramoto. Ma svega sam se naslusao i nagledao (ispucao zelkot na celom  novom camcu, razdvojilo se dno, ljusti se zelkot, puklo zrcalo, camci pozute posle mesec dana (nisu stavili aditiv), kome god je uraden antialgin, oljustio se posle par meseci, unutrasnje dno camca se uvija, kao da je flis papir, ubeđuje ljude da im stave neku purpenu ili sta vec, da ucvrste camce........

maverick

Jbg , velika potraznja umjesto da je podigao cijenu i zadrzao kvalitetu on je kao i vecina ukenjala odličan proizvod....šteta...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

maverick

Izmedju ostalog tako je, ali doista je besmisleno da su se svi toliko srozali s kvalitetom da se čekaju redovi za aluminijske koji su realno ponekad i duplo skuplji ali drze pojedini majstori kvalitet i znas sta dobijes...Ovi stari big footovi ce uskoro vrijediti puno vise nego ovi novijeg datuma koji se vode kao novi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marina1983

Danas spustio jednog luxa . Rekao bih jedan od retkih a da je uradjen kako treba. Nije nov , ima godina.

kia k900 0 60

šajzika

Audentes fortuna iuvat

flutikazon

Ne bi trebalo, njegov je isao sa yamahom u kompletu ako se ne varam

marina1983

Ma jok . Nije Gremlinov..
Sajzika  :stripii:

mossi

Danas bio do marine Apatin.
Otvorena nova pecaroška radnja.
Osim pribora, sonara, motora drže i dotični čamac izložen ispred radnje.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Slave

Bio danas do Elka pa u prolazu spazio. Ribočuvarska služba se ponavlja. Kažu da kamera snima i noću, da se svi vidi. Kamera se okreće 360°. Motor je navodno oko 30ks, na punom gasu ide oko 40-43kmh. Kažu da je ubrzavanje iz mesta brutalno. Cena kompleta paprena 25 000€  :eek: Kiša je pljuštala pa nisam stigao da ispitam za baterije i sve ostalo.

Uzeli su još HM Open 22 i Suzu ne sećam se koliko ks.

SMT

Meni jako dobra kombinacija boja, crno-siva…  Negde se gadja sa motorom…

Thechoki

Taj ribočuvarski stoji tu jos od kada sam ja podizao moj negde u martu mesecu.
Njima se ne zuri!!!

SMT

Kugla

Nešto gužva pa ne stižem na forum, neki dan isporučili jedan Big foot, vlasnik izuzetno zadovoljan.

Slave

Citat: Kugla  u Srpanj 17, 2026, 22:52:57 Nešto gužva pa ne stižem na forum, neki dan isporučili jedan Big foot, vlasnik izuzetno zadovoljan.

Pitaćemo ga na kraju sezone kako je zadovoljan  :stripii: