Big Foot Ultimate 2014

Autor maverick, Studeni 14, 2013, 21:36:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Batica

Pogledao i ovaj camac na sajmu. Lepo, bas lepo. Pogotovo izlozeni modeli. Jedino cena, klot 2400€.
Dosta komora, prednje komora dobila siri otvor, vratanca, jedino ne znam da li su resili pucanje plastike. Posto se u poslednje vreme, javilo pucanje plastike na camcima koji se voze sa 40-50kg.
Po meni najbolji camac je Djena ship. Prava ladja, sirok, dugacak, cvrst, u tabanu 4mm alu...prelep. Sa duplim dnom, stranicama, tezi oko 240kg. Samo 3000€ :D

mossi

Ima tu BigFootovaaa!

Evo nešto novo - BigFoot ELKO!

maverick

Ovo s 50 ks na ručku je sigurno zanimljiva igračka...di je ketner...evo mu čamac za ribičiju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ketner ipak prelazi sa jogurt čaše na limenke  :toothy12:

TonyC

Ketner če da plače kad ga jorgut presretač sa 25 prereže po pol pi.. u njegovoj pašteta konzervi s kolko ono konja ?    :rofl2:
Samo da ljigu skinem i stavim borbene boje antialgina !     :rofl2:   :stripii:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TonyC

Ma pusti provociram da ispali več jednom šta kupuje !  :stripii:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Garofeeder

Citat: branko  u Prosinac 18, 2013, 19:41:46
imo sam bigfoot restajling model prije sa hondom 30 ks kad sam sam u camcu sa opremom  ide 45 km na satmereno navigacijom ovo korito su malo preradili kazu da su dobili par kilometara brze.danas sam dobio papire sa atesta prikolice i registrovo ,tako da od nedelje idem po novi big foot.

Evo mene nakon 6 godina :). Ja sam kupio tvoj camac, i dalje sluzi. Motor je OK, ali se neki vrag desio s koritom, nece brze od 30 uzvodno. Znas li mozda jel izmedju ljuski kakva purpjena ili nesto slicno?

Naime, bojim se da mi se u trup navuklo vode. Izbusio sam rupu iz krmene kutije u medjuprostor, nageo camac i iscjedio svega litru-dvije. Sad razmisljam da nije ta neka pjena unutra pa da se natopila  :BangHead:

Ima li tko kakvu ideju?

maverick

Kakvo ti je dno...jesi prao...da nema nekih drugih oštećenja...30 je malo i da je pun vode ako je 30 ks u pitanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Garofeeder

Nekidan ga oribao kolko sam mogo na plazi, nije skroz cist al nije ni perika dole. Nema nekih ostecenja. Motor je 30, navuce 5000 okretaja, cini mi se OK.

Ne znas ima li kakav purpen unutra? Vjerojatno cu izbusit 20 mm rupu na podu da vidim sto je unutra.

Nisam pametan...

I potvrdjujem Brankovo, bio sam prisutan kad smo ga mjerili 45 km/h nizvodno...

maverick

Garofeeder

Probacu prekosutra, valjda 6-7 kmh brze... Ma nesto ga koci.

Originalno je bila elisa 9 i 1/4, pitch 12, sada je 8 i 7/8, pitch 12. Ne znam moze li tih 5/8 vise biti problem? Jel 5000 okretaja OK?

alex7777

Citat: Garofeeder  u Kolovoz 02, 2019, 21:30:37
Probacu prekosutra, valjda 6-7 kmh brze... Ma nesto ga koci.

Originalno je bila elisa 9 i 1/4, pitch 12, sada je 8 i 7/8, pitch 12. Ne znam moze li tih 5/8 vise biti problem? Jel 5000 okretaja OK?
kao prvo znaci smanjio si promjer elise nevezano za pitch-e to te je usporilo dali si startniji tj jaci tj pitanje sad za tebe a neznam nije mi jasno kak si mogo stavit elisu manjih proporcija neg ti je predvidjena osim PITCH-a  :eek: nest divlje ili  :sha: