Big Foot Ultimate 2014

Autor maverick, Studeni 14, 2013, 21:36:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jurajurajura01

ALU-bel

ALU-bel

Brstilo namontirao... nisam puno obracao paznju...
Kod mene vrti do 5800 obrtaja

mlb

Citat: maverick  u Veljača 25, 2020, 17:25:38
A ja kontam da to vuče da daš gasa...i treba...pa neces valjda da zahrdja...tiskaj dok mozes   :clap2:
Ne sekiraj se ti za njega , kontam da je nakon tih prvih razrađivanja tablica drastično promjenila brojke u korist visokih okretaja, bar ono koliko sam ja vidio  !!  :stripii: :stripii:

Rap

Razmišljati o jačini, elisi, brzini a ne uzimati u obzir samo korito je onako, adrenalina radi. Ovo korito je vjerojatno na samom maksimumu koji može postići.Svaki km preko ovoga iziskuje puno izračuna i uloga za dobiti "možda" 3-5% više.

jurajurajura01

Citat: ALU-bel  u Veljača 25, 2020, 20:47:55
Mislim da je 15
Kod mene je 10 1/8 15 a inox bi stavio veci pitch ako se motor izbori da digne obrtaje i malo ga na jp dici gore moglo bi ici

ALU-bel

Bolje isprobat pa onda odluciti o kupovini ...nego par milja kn bacit u vodu.
Moja ce biti slobodna neko vrijeme.

jurajurajura01

jurajurajura01

SMT

Preteča Ultimatea... Skije drugačije, plovnost na strani Ultimata, svakako i osetno...

Plastikaner :hi:...Star 15 godina, retko na suvome osim pripreme za antialgin... Mnogo dunavkih kilometara progutao za prethodne godine...Čitav i još će voziti...

jurajurajura01

Koliko alge usporavaju camac od 10mjeseca stoji u vodi jucer izadem pecat hvata motor zrak nejde mjerim brzinu jedva 50 uzvodno odem na pijesak sa strane nista algi od dole jedva jako mali premaz zeleni se i to oribam mjerim brzinu 59-61 tolko malo algi da bi reko da nema nista a koci dosta

nekinho

Jura jesi jučer propičio Dravom prema ušću sam u čamcu, sad gledam poznat mi motor i čamac Big Foot od jučer? Baš komentirao sa kolegom gledaj što ovaj lijepo ide... Bio sam na obali oko 7km  :hi:

jurajurajura01

Jesam malo vise od pol gasa

jurajurajura01

Potrosnja motora provjerena
Danas je bio dan skoro pa bez vjetra na dunavu i dravi
Napunio rezervar do cepa punih 12L i krenio za dunav od zimske luke u osijeku prema batini pa dokle stignem motor je poceo stucat na izmedu 1415-1416km kad sam pogledo rezervar bilo je mozda par deci
Brzina izmedu 40-45
Luka-usce je 21km
Usce 1383-1415 32km
53km 12L stao dva put zapalit i kavu popit motor radio

Rap

Dakle, više uzvodno.To bi bilo cca 10 l po satu.Mala potrošnja

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk