Big Foot Ultimate 2014

Autor maverick, Studeni 14, 2013, 21:36:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

@Rap
Dalo bi se diskusirat na tu temu jer mala ili nepotrebno velika potrošnja.
Al sve ovisi s kojeg aspekta gledas.

Pitanje je samo jer Jura zadovoljan i to je to.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja trosim recimo manje od 7 litara s 30 ks...ali idem mozda 35....nema tu neke velike razlike jer predjemo slično kilometara za iste pare  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

To je tu negdje sad usporedujem sto sam imo 20-40-60ks i kolko sta na vremenu se nesto dobilo al to nije nesto puno
Mozda kad bi probo sporije vozit dal bi pala ili narasla al neka ovako ostane gorivo sa cjenom svako 3 đabe

jurajurajura01

Citat: šajzika  u Svibanj 08, 2020, 21:00:12
@Rap
Dalo bi se diskusirat na tu temu jer mala ili nepotrebno velika potrošnja.
Al sve ovisi s kojeg aspekta gledas.

Pitanje je samo jer Jura zadovoljan i to je to.

Ja sam ponio 40 a racuno sam sve ispod 30 da je i vise nego odlicno

šajzika

Ma gledao sam i razmišljam malo mozda drugacije.
Evo.maverick ide 35 7litara , znaci od tih 52km potrosi 10litara. 2 manje .
Na broj sati tu se skupi puno goriva.

Taj bigfoot meni nije nista posebno. Tu je negdje s drugim jogurt ambalazama dimenzijama,  onda dodamo da si stavio 60ks motor na njega i vozis neki teski ekonomik jer ak das gas da poleti popit ce jako puno.

Sve si to skupo platio a vjerujem da bi isao sa 30ks jednakom brzinom i trosio manje goriva.

Naravno to je neka moja perspektiva iz nekog "financijski ogranicenog" da ne spominjem samo ograničenog pogleda. :stripii:

Kako sam rekao ,.bitno je da si ti zadovoljan  a probao si nekoliko velikih motora pa znas sta zelis

Po meni jedini plus ovog je rezerva snage ako ikad zatreba.
Ne mislim nista zlocesto i lose, nego samo naglas razmišljam, svi mi drugacije razmisljamo i imamo drugacije želje  u zivotu :hi:
Audentes fortuna iuvat

Rap

Citat: maverick  u Svibanj 08, 2020, 21:02:40
Ja trosim recimo manje od 7 litara s 30 ks...ali idem mozda 35....nema tu neke velike razlike jer predjemo slično kilometara za iste pare  :uf:
Sve to stoji, ali koliko bi trošio da ideš 40-45, vjerojatno i više. U obrnutom slučaju da on ide 35 možda bi i bio ispod 7.Različiti su to motori,čamci, tereti i teško je to uspoređivati.
Sigurno je jedno da isti put možete preći u istom vremenskom roku, neovisno o potrošnji
Zadovoljstvu se treba i progledati kroz prste 

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

maverick

A mislim da ne mozemo preci isti put u istom vremenu...bar ja nemogu onako brzo kako on moze  :stripii: Onako htio sam reci da nije to kod njega neka velika potrosnja...u nekoj konacnici ako bas ne gulimo do kraja....slično trosimo...a nadalje kad se vozimo stotinjak km po pecanju...s nasim čamcima ne mozes ti ni voziti non stop nekom maximalnom brzinom...nije udobno...bar meni....
Meni se njegov komplet svidja....samo u "moje" vrijeme koje nije bilo tako davno nije se bas uzimalo puno motora za pecanje preko 30 ks- Sad, da ja kupujem...mozda bih kupio i veci...cisto da se malo krebeljim okolo...a dolazi i kriza srednjih godina...ili to ili neki cestovni motor kao ljuska  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Nema tu sta lose svako je svojih misljenja i ja stojim da je big foot obican mogu ga nazvat cikl a za full gas to kad bi mogao izbjec panjeve i to bi probo al sto sam testiro luka 21km trscak na 26km tamo i nazad ispod 5l

Rap

@ Maveric
Kako ne,obojica možete voziti 20,prijeći ćete isti put za isto vrijeme neovisno koliko koji troši,kužiš

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk

šajzika

Citat: jurajurajura01  u Svibanj 08, 2020, 21:31:07
Nema tu sta lose svako je svojih misljenja i ja stojim da je big foot obican mogu ga nazvat cikl a za full gas to kad bi mogao izbjec panjeve i to bi probo al sto sam testiro luka 21km trscak na 26km tamo i nazad ispod 5l
Mene iskreno zanima sta je sljedeće, vec dugo imas ovo :stripii:
Bilo bi vrijeme ponoviti se :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

retfala

Ja trosim sa 40ks 20lit na pređenih 80km..sad tih 80km nije realnih nego rijecnih...vozim niz vodu na 4000 okretaja sto je 40km...a uz vodu 4200-4300...38km...ako malo smanjim okretaju mogu biti na 17lit...ali ako bi ga peglo u fulu vjerovatno bi bio blizu 30lit...sa hondom 15 i alu camcem na istoj relaciji full gas 16-17

jurajurajura01

Nije tu tih 60ks nista posebno u mercury varijanit motori 40/50/60 4 cilindra ista tezina motora 120kg onda bolje sto jaci nekazem ima tu i 40ks sa 3 cilindra al nije to to al to nije tema al da sam razmisljo ga vec prodat jesam neke mane nisam naso al sta bi dalje kupio neznam u plastici da je nesto vece i za jace motore na ruku a da se moze pecat trcat od krme do pramca nije na konzolu neznam alu camac sam imo trazi paznju volim da to fino izgleda stavis tepih sve namjestis al prlja se ako nije pod tepihom to mi nije lijepo puno truda treba a ovo otvorim cep od samo praznjena napunim ga vodom izribam cetkom i vozi dalje

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

jurajurajura01

A

jurajurajura01

Camac nakon skoro godinu dana izvadio van radi ugradnje sonara,malo ga pregledosve je na svom mjestu radi odlicno
Gore stavljen sonar Lowrance HDS Live 16
To je to